Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

SkiWeek / SkiHash

Written by Spiderman.

2020-03-14 15:47:02

Kært barn har mange navne. Til almindelig info kan jeg oplyse at dette års Skiweek blev afsluttet med beskeden om at arrangøren takker af og ikke vil arrangere fremtidige skiweeks. Det er King Ralf fra Vinnaboda H3 (Wien) som har stået i spidsen for dette de seneste 12 eller var det 13 år.

For mit eget vedkommende, nåede jeg at deltage de seneste 3 gange og det har absolut været en festlig uge alle gangene. Dog også bekostelig men som svenskerne siger: smager det så koster det.

Folk panikkede omgående da beskeden blev leveret og Corona betød for en stund blot en vandet mexikansk øl. Jeg bevarede roen og bestilte straks en GT - mest fordi jeg godt kan lide en GT.

Nå men mens apokalypsen overhalede pandemien indenom nød jeg min GT. KR spurgte om nogen ville melde sig til at overtage tjansen men selvom jeg følte mig fuldt berettiget som medlem af committee, til at takke ja, tav jeg. Vinnaboda H3 havde tilsyneladende heller ikke lyst til igen at arrangere Skiweek.

Det hele endte med en masse tudeprinsesser og meget alvorlige miner. Min GT var stadig god selvom indholdet svandt ind.

Og hvordan forholdt Bergen H3 deltagerne sig så - ingen ved det selvom en del talte om det. Drengerne fra Bergen havde nemlig valgt at tage hjem en dag tidligere end planlagt grundet flyaflysning og sån noget. Nu vidste de jo heller ikke, at apokalypsen havde overhalet pandemien indenom - for så kunne de jo ligeså godt været blevet.

Nå men det er jo også bare til almindelig info....

There is 1 direct reply to this message