Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1822 (prelude)

Written by Yogi.

2020-02-15 11:15:41

Jeg fandt nogle noter i en bybus, som vedrører ÅH3.


Hej, jeg hedder Jonas William. Jeg er i gang med mit sidste år på journalisthøjskolen, og har fundet et rigtigt spændende emne til mit speciale!

Det startede på Skanderborg-festivalen. Der mødte jeg to ældre mænd, der kaldte sig selv Fit Lady og Soaked Arms, og de havde noget interessant at fortælle. Men først skulle jeg igennem en stor mængde sprut (Skal du have en bitte whisky? Er du sur? Er du sur?)

Det var det værd. Fit Lady og Soaked Arms fortalte mig historien om et internationalt hash-syndikat. Det er spredt over mange forskellige lande, hvor de udøver deres vold og alkoholmisbrug. De har til og med infiltreret det danske kongehus (søsteren til prinsesse Mary er angiveligt med!)

Vi har lært i vores uddannelse, at man ALTID kan stole på det, folk påstår på Skanderborg. Alligevel syntes jeg, at det ville være en god ide, at konfrontere formanden af foreningen, en vis Bare, med påstandene. Vi har lært, at ledere af syndikater plejer at være karismatiske og uvillige til at uddelegere. Tit kommer de med et charme-offensiv, og det er min opgave som (vordende) journalist, at prikke igennem det.

Jeg mødtes med Bare på et værtshus. Han var ikke alene, men havde to kvindelige spindoktorer med, som hed Grain og To Point Ate. Jeg spurgte løs:

Jeg: Passer det, at foreningen er mandsdomineret?

Bare: Selvfølgelig gør det det. Mænd er jo hurtigere, bedre til at finde vej, og bedre til at drikke øl. Det er kun naturligt, at....

To Point Ate: Bear, til nu stille!

Grain: Ja ti nu stille! Der er ingen der gider at høre på din sludder!

Jeg: Hvad så med jeres holdning om bæredygtighed?

Grain: Bear og dygtighed i en sætning, det lyder bare forkert!

Jeg fik fornemmelsen af, at jeg ikke kom nogen steder, imod de effektive spindoktorer. Det var den rene stonewalling! Jeg har brug for andre teknikker for at få sandheden frem. undercover-journalisme! Jeg vil møde op til et af deres såkaldte 'løb' (nr 1822) og rapportere derfra!

I hører mere om det!

There are no replies to this message