Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun run #1812

Written by Ball Breaker.

2019-12-14 16:24:02

Reportage fra dagens løb, skrevet af Ball Breaker :

Til løbsstart var stillet; Harpo, Streaky, Viking Puker, Carsten et eller andet aka Soaked, Yogi, Mr Bear, Ball Breaker og dagens to Hare - Doggie og Bag.

Fra starten skal der lyde en stor tak til sidste uges hare, som også sørgede for dele af løbet d.d..

Først fra start var Ball Breaker, Yogi og Carsten et eller andet. Det varer dog ikke længe før Viking Puker tager føringen - i hvert fald lige kortvarigt. Front ved første fiskekrog: Harpo, Ball Breaker og Carsten et eller andet i Front. Herefter er der lidt udskiftning ved fiskekrog: Streaky, Ball Breaker og Carsten et eller andet. Og så endelig får Viking Puker endelig lov til at tage en fiskekrog sammen med Streaky og Carsten et eller andet.

Megen om*anke kan man godt spørge om haren har udvist trods brug af ordet flere gange undervejs - i hvert fald var det nødvendigt at kalde packet tilbage undervejs på steder med genbrugsmærker.

Om*anke (eller er det snuhed?) havde Mr Bear til gengæld udvist. Tørstig efter juleindkøb sammen med konen, havde han besluttet sig for at lyve for konen og påstå at han ville ud og motionere...

Yogi havde udvist hverken det ene eller det andet undervejs. Om det er julefrokosten fra dagen før, der spøgte er ikke til at sige. Men boring var han i hvert fald.

Det samme kan man ikke kalde Spiderman. Men om*anke havde han heller ikke udvist, da han valgte at dele værelse med Soaked til ONH3's julefrokost. Med mindre det altså var bevidst at han havde ladet Soaked tage hans tøj med hjem....

On on og tak for gløgg og æbleskiver og løb til både Doggie og Bag og Bitten

There are 2 replies to this message