Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 4173.

First message in the thread is 4173.

Rerun fra guldtoppen

Written by Yogi.

2019-12-07 13:02:30

an kan sige, at hr. Rainmans version af rerun'et er på den korte side. Det er nok fordi han vil undgå at rose haren til løbet. Så bliver der ikke meget tilbage. Jeg synes dog, at det er synd, at denne janteloven-holdning skader vores klub. Andre harer kan nemlig ikke lærer, hvordan man lægger et fantastisk løb. Derfor synes jeg, at det er min opgave, at forklare det. Det er desværre for sent, at harerne i dag kan lære noget fra det, men alle løb i fremtiden kan tage det her som eksempel.

Det var en kold lørdag morgen i slutningen af november. Ingen havde tilmeldt sig som hare. Der tænkte jeg: Den tager jeg. Før jeg skrev på hjemmesiden, tjekkede jeg først om venue-baren, Guldtoppen 1) havde åbnet, og 2) ikke havde et privat arrangement. Et pack skal nemlig ikke være tvunget til at starte fra og slutte ved et lukket værtshus, så det tjekker jeg ALTID. Da det var på plads, skrev jeg til ET kl 9:00: jeg er klar.

Mange harer ville på det tidspunkt kravle tilbage i deres seng, spilde deres tid, og tage af sted kl 12:45, og improvisere derfra. De ville finde ud af, at de skal skynde sig hjem med 1,5 km tilbage, og de ville bare lægge et On Home der. Ikke mig. Jeg forbereder mig grundigt.

Det vigtigste er drinkstoppet. En fornuftig hare lægger ikke et DS på en bakketop på en kold dag. Så jeg skrev til Ball Breaker og Viking Puker, om de ville lægge deres hus til det. Jeg skulle nok sørge for en udmærket cognac. Først ville de ikke. Det var dårligt for nabolaget, huspriserne vil falde med 10%, osv osv. Endelig fik jeg overbevist dem. Det var ikke nemt, men det er en af de opofringer som man skal bringe.

Så tog jeg af sted til at spejde mulighederne i området omkring Guldtoppen. Det er nemlig ikke nemt, at finde de smukke skjulte stier. Jeg sørgede også for, at jeg købte rigelig mel. Det duer jo ikke, hvis man lægger for få eller små mærker, så at packet ikke kan se dem. Igen: forberedelsen er nøglen.

Jeg ventede ved Guldtoppen på packet. Red Carpet og Stains the Sheets var kommet specielt fra København til at opleve løbet. Så kom Ball Breaker, Viking Puker, Kermit the Frog og Bloody Rainman. Da vi troede at det var dagens pack, kom Bear. Han skulle egentlig til en barnedåb med hans kusines barnebarn, Karl-William-Theodor. Men han beslutte sig at komme til løb. Meget snedigt fortalte han konen, at der lige skulle pakkes tusindvis af parfumer til det tyske marked. Desværre skulle barnedåben springes over. Så sneg han sig af sted til løbet.

Den første del af løbet gik gennem nogle uopdagede kvarterer og stier i Åbyhøj og Hasle. Det er også vigtigt at huske, at løbet skal hedes kort. Nogle harer glemmer det, og så irriterer man bare packet, især i regnvejr. Snart ankom vi til hr. Puker's og fr. Breaker's hus, hvor min dejlige XO-cognac ventede på packet. Efter det forsatte et gladt og opløftet pack ned ad bakken. På grund af de klare mærker var der slet ikke nogle lemming-situationer og kunne packet hurtigt komme frem til en overraskelse.

Et andet DS. Javel! Som bekendt synes jeg ikke, at en hare, at man må lade packet tørste. Vi er da også en 'drinking club'. Alligevel var packet overrasket, at der fandtes et mikro-bryggeri, Gadegaard Brew, som vi besøgte (jeg havde ringet til ejeren og overbevist ham, at åbne for en lille smagning). De udmærkede øl som vi smagte var en IPA, Humlehunden, og en Teddy Edelweiss-bier.

Endnu gladere løb packet den sidste kilometer til Guldtoppen, hvor vi drak et par øl (som jeg havde forhandlet rabat på) og roste haren, indtil hr. Rainman slukkede lyset og forlod stedet som sidste.

There is 1 direct reply to this message