Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1802 Skanderborg A-B

Written by Hitman.

2019-10-13 13:52:37

Uploaded image

Rerun: #1802
Date: 12. Oktober 2019
Venue: Skanderborg (Stilling) Station. A-B
Hares: E.T. og Ball Breaker

Nok ligger Skanderborg Bryghus på Danmarksvej i Skanderborg ikke særligt idyllisk placeret midt i et industrikvarter, men det har sine fordele. Få meter fra Bryghuset ligger den lokale affaldsforbrænding, som leverer varme i form af damp til brygprocessen. Lige på den anden side af gaden ligger det lokale fjernvarmeværk, og Bryghusets overskudsvarme bruges til at opvarme returvandet inden det kommer til værket. Det er jo til gavn for alle. Og for miljøet. I umiddelbar nærhed af Skanderborg Bryghus ligger det firma der har leveret omkring 300 elektroniske sensorer til styring og overvågning af processen i det top moderne bryggeri. Et bryggeri hvor 2 personer kan producere op til 4 millioner liter øl hvert år. Mit personlige bidrag er at drikke noget af deres øl, og jeg har gennem tiden smagt 15 forskellige øl fra huset.

Men hvorfor skriver jeg nu alt det her, når hasherne kunne have fået al den information direkte fra kilden? Jo, det gør jeg fordi at harerne på dagens løb havde besluttet sig for at lægge løbet direkte forbi Skanderborg Bryghus. Og det vigtige ord her er "forbi". Ikke så meget som et DS var der. Eller bare et VS. Så kan det godt være at Spiderman bliver ved med at klage over umarkerede brandhaner, men det her er jo alvorligt. Et umarkeret bryggeri.

Nuvel, det var ikke fordi vi tørstede på løbet.

Løbet skulle starte fra Skanderborg Station. Harerne havde så valgt det fjerneste punkt fra ethvert fornuftigt og forventeligt ankomststed der med nogenlunde rimelighed kunne betragtes som liggende på matriklen. Det havde været kortere hvis vi var stået af toget i Stilling. Løbet var annonceret som A-B, og Beer Buffet var klar med transport af bagage og meget andet godt. Selve løbet lagde ud med to skuffelser. Først, at vi ikke skulle nyde den smukke udsigt over Skanderborg Sø, og siden... Ja, Bryghuset... Men kort der efter var der et lyspunkt i form af en Beer Buffet opstillet til lejligheden af Beer Buffet på et meget idyllisk sted, hvor man kunne nyde naturens samspil med den stærkt trafikkerede E45.

Selvom der ikke var en officielt udpeget RA med på løbet, var der faktisk godt styr på vejret. En blanding af skyer, sol og vind. Det er vel det vejr betyder. Men også i omegnen af 50 dråber regn, meget fint planlagt til at falde umiddelbart før det andet drinkstop hvor Beer Buffet serverede Død Tante - bedre kendt som Lumumba. Han udvider sit repertoire. Denne gang havde harerne i øvrigt overgået sig selv og valgt en smuk plads i Mesing med både branddam og bord.

Nu var katten jo ligesom ude af sækken for dem som kender lidt til den lokale geografi. B måtte være Jeksen, og heldigvis den nogenlunde direkte vej.

Vel ankommet til The Jeksen Estate var der cirkel styret af Spiderman. 2 timer senere kunne vi sætte os i orangeriet og lade os forføre af endnu en Beer Buffet kreation i form af varm suppe med brød til. Lækkert.

Åh ja, så var der jo Bloody Rainman, der under store dele løbet lod alle og enhver vide i hvor høj grad han som midaldrende mand føler sig truet af en ung svensk teenage pige der har været meget i medierne for nyligt. Dog fandt han en hvis tilfredssillelse i, at hun ikke var blevet tildelt Nobels fredspris. Samtidig gik han rundt med en blå plastiksæk og samlede samtlige øldåser og plastikflasker op fra vejkanten. Det var faktisk en fin indsats Bloody - og andre. Og som man siger: Let no good deed go unpunished. Som tak blev Bloody Rainman omnavngivet til Bloody Greta. Jeg er sikker på, at hans kone er stolt af ham.

On On - Hitman

There are 2 replies to this message