Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1789

Written by Yogi.

2019-07-09 22:27:13

Venue: Silkeborgvej

Hares: Frk. Seconds og Frk. Bank

Advarsel: Jeg ved ikke om jeg fuldender rerun'et på en gang. Jeg garanterer heller ikke at det vil handle om løbet. Men jeg prøver.

  1. Danmark er blevet en diktatur. Den almægtige leder hedder Soaked Arne. Og han har ikke taget halve forholdsregler. Det er blevet forbudt at spille, synge eller nynne Himmelhunde, og dødstraffen er blevet genindført netop for folk der bryder den regel. Arbejdslejre er fyldt med mennesker der udtaler d'et i Hadsten. Lige som en turkmensk diktator har Soaked opkaldt månederne efter store begivenheder i sit eget liv: Januar hedder nu Whiskytur, Februar hedder AC/DC Koncert, Marts hedder Skakmat mod Snotungen fra Grundfør, og så videre.

Der er mange der har spekuleret over, hvordan en fredelig mand som Soaked Arse kunne blive en ond diktator. Den mest sandsynlige forklaring er, at det er eftervirkningen af tabet af mobiltelefonen, som skete natten af d. 5 til d. 6. Nøgen med Squarehead (måneden som man før i tiden kendte som Juli). Der skete det at...

============================================

"Stop!"

"Hvad så, Sgt. Pepper?"

"Det her har intet med løbet at gøre! Det er altid det samme med Yogi: vi får intet at vide om løbet. I stedet går det ud over Bear eller over Squarehead. Men intet om løbet."

"Jo, der var faktisk en hvis værtshusejer der fortalte historien om Soaked og hans tabte telefon til et drinkstop, og...."

"Skal vi skrive et rerun om det, hver gang Soaked taber noget? Det lyder latterligt! Sådan vi skrive flere rereun's i hver uge.

Men hvad forventer man af en hollænder? Det er et lorteland. Heineken, chickensushi... Er der nogensinde kommet noget godt fra Holland?"

"Hm, der har været nogle gode fodboldspillere. Johan Cruijff, Ruud Gullit, Arjen Robben..."

"Arjen Robben? Hvis jeg havde spillet imod ham, var han ikke kommet forbi mig. Jeg var ikke den bedste fodboldspiller, men jeg kunne satene'me stoppe sådan en spiller. Kun i Nordjylland er der mindst it bedre fodboldspillere end ham.. Anders K. Jakobsen, Casper Kusk, Rasmus Würtz..."

"Ja ja, vi er nok enige i, at Nordjylland er jo et fødested til mange store talenter. Men var det ikke meningen at vi skole tilbage til løbet?"

"Jo. Måske kan du forklare mig hvad der skete. Jeg var ikke til stede."

"Der var noget mel og nogle løbere der løb eller gik efter melmærkene. Der var nogle der råbte on on, og..."

"Det er jeg klar over. Lad os tage det vigtige. Var der drinkstop på et værtshus?"

"Det var der faktisk ikke. Der var en del værtshuse som vi løb forbi men..."

"Det her ville aldrig kunne være sket i Aalborg. I Aarhusianere er nogle svagpissere. I Aalborg til gengæld har vi den højeste tæthed at værtshuse i Danmark. Der kan man ikke lægge et løb uden at man undgår et værtshus. Der er der tre af på hver gadehjørne. Mindst."

===================================================

Det her går ikke så godt. Jeg har fyldt to sider, og I ved ikke mere om løbet end da I startede med at læse....

Måske skal jeg bare prøve at begrænse mig til det vigtigste. Vi løb gennem den botaniske have, op til Just Sofie's hus. Der fik vi en god, kølig sangria, før vi fortsatte til universitetsområde og Øgadekvarter. Vi kom forbi den oprindelige Æblet og Gåsen, hvor vi fik en juleøl. Bare for at forklare: det sted ligger på Nørre Alle. Og Butt Lips fandt ud af, at naboerne til dem overraskende nok også bor på Nørre Alle. Godt.

Og derfra hjem gennem Ceresbyen. Det skal bemærkes at harerne gjorde sig stor umage for at markere en særlig akavet placeret brændhane. Når billedet er uploadet, ville det nok glæde Spiderman. Og så ceremoni og det her rerun efter det.

There is 1 direct reply to this message