Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1780

Written by Massive Attack.

2019-06-14 23:32:59

Sønderlemmende sekstet holdt liv i våd pinsetradition

Af Chubby (But not a Checker), Formand for Laven Belurerlaug

En hel arme af seks hærdede hashere af den sønderlemmende slags, hvad jeg så end mener med det, havde lørdag eftermiddag sat kurs mod Fredensgårdsvej, hvor Miss Massive Attack og Mister Late Commer agerede obskurt glimrende substitutter for de heroiske hedninge i Jeksen gennem mange år.

Og så kan det jo kun gå helt galt eller godt, alt efter temperament, og dem man nu udnævner som Master of ceremonie, rerun writer, harer og master chef.

Og resultatet? Tjae. Overtegnede blev af uransagelige grunde udnævnt til Master of ceremonie og som den agtværdige diktator af en art, udnævnte jeg efterfølgende mig selv som rerun writer, inspireret af de amnestier som den slags plejer at fyre afsted ved magtovertagelser.

For efterfølgende at vise jernnæven mod følget. Som ud over lille mig, denne eftermiddag bestod af Apple Jack, Kermit, Late Commer, Massive Attack og Mother Goose. Alle i vanligt godt humør og ikke mindst god form, hvilket var nødvendigt, da distancen nærmede sig en marathon, eller sådan cirka. Med spor, genveje og fish-hooks mellem enorme skovarealer med fodring af rådyr fra Massives medbragte poser med grønt og gult, villakvarterer. Seværdige tyrolerhuse som jeg aldrig har set før, et forstadshelvede uden søer og bjerge, okkuperet og maltrakteret af vej- og rørarbejde, og endelig Aarhusbugten, der blev fulgt op af rundtur på Marselisborg havn, inden vi udmattede tog bussen mod syd efter et listigt drinkstop ved en lokal iskiosk klos over for en lille bjørn – nej ikke en gris, som en fra packet postulerede.

Undervejs var der nok at notere, for både overtegnede og håndlangerne. Sidstnævnte på grund af min hang til inkontinens på løb og et vanvittigt trip som front running hare, eller hvad det nu hedder når man i et nanosekund pludselig er den forreste i feltet.

Selv var jeg mere bekymret for Late Commers spasmer med armene undervejs i løbet. Men i stedet for at tilkalde en læge fik han en down down, på ægte diktatorisk vis. Det gjorde resten af packet efterfølgende også. Nej Miss RA. Man bliver aldrig populær når man inviterer blæst og regn med til et et løb, ligesom Kermits kickspark af Miss Massive også kostede, mens staklerne der rendte ind i de mange fish hooks naturligvis også blev noteret og, og og.

There are no replies to this message