Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun løb #1771: Bakkeløb og Untappd

Written by Powerbank.

2019-04-18 14:14:34

Rerun: 1771

Venue: Lerhus Alle 29, st., Højbjerg

Hares: Butt lips & Sweaty Balls

Rerun writer: Powerbank

Så blev det tid til årets tredje tirsdags løb som kan uden tvivl kåres som det mest bakkede tirsdagsløb i 2019. Allerede inden der var budt velkommen af MC aka Hitman, havde Kermit skaffet sig en down down for MC Harassment. Men straks efter startede løbet i Højbjerg med de første og sidste 40 meter lige vej. Resten gik opad eller nedad med fuld power eller noget ???? Der gik ikke lang tid før der kom et tegn som jeg endnu ikke havde mødt før nemlig et tit-check. Butt Lips mente dog at det var nogle børn der havde lavet en mislykkede smiley - men anyway Apple Jack, Harpo og Bloody Rainman checkede det i hvert fald ud…

Med en bakkede tur som denne i Skåde området kom drinkstop hurtig på tale. Apple Jack var særlig trængende. Han råbte efter stoppet utallige gange, men da vi nåede frem til det famøse DS-tegn overså Shakey Pussy det - selvskrevet down down for det. Drinkstoppet var ved en gammel kending nemlig Holyman. Der var stillet lækre ting frem som små sure med vandmelon <3 og så noget Whisky og Rum… ???? Derfra gik turen videre mod Skåde Bodega hvor endnu et DS ventede. Efter en kold og tiltrængt øl løb vi hjem ad igen.

Normalt får vi unge jo at vide at vi skal pakke mobilen væk og nyde det sociale… Det fik Buttlips sådan set også en down down for… Men lige så snart cirklen sluttede kommanderede 2.8 og Hitman mig til at tage mobilen frem og downloade appen Untappd - og jeg som troede at jeg var ung og havde styr på alle apps der er værd at have ???? Men jeg må indrømme… Den app er jo skabt til sådan én som mig… On on herfra!

Down Downs: Late Commer for Ra. Powerbank for rerun writer. Butt Lips og Sweaty Balls for hares. Kermit for MC harassment. Shakey Pussy for missed Drinkstop. Bloody Rainman, Harpo, Streaky, Kermit, Hitman for fishhooks. Apple Jack, Harpo og Bloody Rainman for tit-check. Sweaty Balls for front running hare. Butt Lips for Phone.

There is 1 direct reply to this message