Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun # 1737

Written by Streaky.

2018-09-10 22:45:40

Rerun: run # 1737

Date: 04-09-2018

Venue: Skt. Pauls Kirkeplads

Hares: Righthanging & Sweaty Balls

ÅH3 har mange traditioner. En af dem er, at hashløbet i Århus Festuge har venue i midtbyen, er kort og har mere end ét drinkstop. Det er en klassiker, festugeløbet. Det fulgte da også i år traditionen næsten til punkt og prikke. I år var venue ikke på Wilstersgade, som det mange gange før har været, det var flyttet til Skt. Pauls Kirkeplads. Meget oplagt, når nu Booze Brothers traditionen tro spiller i teltet på kirkepladsen tirsdag aften i festugen. Vi er en del hashere, som godt kan lide Booze Brothers.

Sporet rundt i midtbyen kan ses på GPS track, past runs. Bear tager en ekstra runde omkring Kloster Torv og Pustervig. Løbet var 5,7 km inkl. det løse. Der var DS på Pustervig, Hos Anders og i Rådhusparken. Der var ceremoni bag ved Skt. Pauls Kirke. Der var afterhash foran Skt. Pauls Kirke. Det var fadøl, fed musik og fed stemning i teltet. Og det var vel det? Ja, det var det vel.

Harerne havde ikke planlagt noget, sagde de, og det var sandt. Der var ingen øl til ceremoni. Dagens MC var Viking Puker. Han delte down downs ud til de sædvanlige. Først var det virtuelle DDs. Altså bare luft i Pack Killers souvenir-ølkrus fra Hos Anders. Mangel på øl kan åbenbart ikke stoppe vores ceremoni. Lidt efter fik harerne dog hentet rigtige øl fra købmanden, og så gentog de første DDs sig. De sædvanlige så lige så berusede ud, som de plejer. Var det en virtuel beruselse, Apple Jack? Eller var det bare resultatet af to gange øl-DS og et shot-DS? I øvrigt et sundt DS. I harens rygsæk var der Fisk, og man skal jo helst have fisk to gange (om ugen), så det fik vi. Det var i Rådhusparken mellem street art kunstnere i aktion. Jo mere Fisk, jo smukkere kunstværker. Det er smart. Det kunne kunstmuseer og gallerier godt tage ved lære af. De kunne med fordel byde på gratis drinks til de besøgende. Det kunne meget vel øge salget i et kunstgalleri. Og øge besøgstallet på et kunstmuseum. Ideen er hermed videregivet.

On on, Streaky

There are no replies to this message