Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1727

Written by Harpo Hash.

2018-06-27 21:07:07

Uploaded image

Venue: Laurbærvænget 126, Tranbjerg

Hares: Powerbank og Kermit

»Frankrig og Danmark har - uden rigtig at spille den, uden nogensinde at spille den - leveret den værste kamp ved VM. Den første 0-0-kamp. Trist og respektløst,« skriver L’Équipes klummeskribent Vincent Duluc.

»Det var en så dårlig kamp, at de neutrale, mest russere, ved slutfløjtet buh’ede inderligt af Frankrigs undervældende forsøg på at komme igennem Danmark i den første målløse kamp ved dette VM,« skriver The Telegraph.

»Danmark, der er videre til vind eller forsvind-kampene ved VM, havde ikke tænkt sig at undskylde for deres andel i en søvndyssende fodboldaften, der blev dårligt modtaget med størstedelen af de 78.011 tilskuere,« skriver The Guardian.

»Når tilskuerne begynder at lave bølgen, som de gjorde efter 20 minutter, ved du, at der er meget lidt underholdning på banen, og det viste sig, da begge hold spillede en nedslående nullert,« skriver The Mirror.

»En masse ingenting - meget frustrerende fra et hold med en masse talent, og det gav en masse russiske buh-råb,« skriver The Independent.

Pyha ovenpå sådan en omgang var det dejligt at kunne tage videre til løb 1727. Men, MC Soaked Arse, var det nu klogt at sætte mig, som var beruset allerede inden løbet til at skrive rerun? Og derefter give mig 3 eller 4 downdowns, bare for at være sikker på, at det jeg evt. kunne huske fra løbet blev glemt igen. Nej vel? Men jeg kan huske at vejret var dejligt, at der var hjemmelavet rugbrød med ost og pølse til afterhash, og at det i det hele taget var et godt løb. Ruten var ny for mig (eller er det bare så længe siden at Kermit sidst har lagt løb at det hele så nyt ud?) Du kan selv se sporet, du ved hvor. Og hvis ellers det virker kan du også se downdownlisten på vedlagte billede. Kunstværkerne er venligst stillet til rådighed af Massive Attack. Der behøver ikke gå +10 år igen Kermit

On on Harpo

There are no replies to this message