Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1707

Written by Hitman.

2018-03-10 12:14:53

Rerun: #1707
Date: March 3, 2018
Venue: Nørre Alle 63, lejl. 103
Hares: Mother Goose & Apple Jack

Her en uge efter det iskolde løb fra Fermentoren var det stadig koldt. Duften af frikadeller og hvidkål havde bredt sig i sydlig retning og trukket Goofy og Boomerang til byen. 8 lokale var mødt og fuldendte packet.

Midtbyen har været meget brugt i den seneste tid, så harerne havde ikke så mange valgmuligheder når de skulle vælge en retning. Alligevel var de tilsyneladende ikke helt enige og snart hørte man den ene hare sige: "Hvordan kan man fare vild på så kort vej?". Helt faret vild var Mother Goose dog ikke. Apple Jack havde vist bare undervurderet shortcuttet og fandt sin kone ved første Drink Stop i Rådhusparken. Dejlig lakridsshot.

Og så er man jo næsten ved Bulle - eller måske ikke helt, men via lidt baggårde og legepladser fandt vi frem. Men hvorfor tager vi på Bulle når for eksempel Righthanging ikke er med på løbet? Det gør vi fordi Late Commer stod bag baren, og som den dygtige bartender han er gav han selvfølgelig en omgang til løberne. En velfortjent - og meget kold - Ceres.

Snart gik det videre i en stor bue udenom midtbyen via havnen og tilbage til Nørre Alle. Her mødte vi Shakey Pussy, som var kommet for at vise alt sit nye tøj frem. Alt hans gamle tøj var blevet brændt af sundhedsmyndighederne - tror jeg nok - og han havde kun sig hash pandebånd tilbage. Heldigvis havde han købt nyt. Ellers havde det været rigtig koldt for ham. Og ubehageligt for os.

Åh ja, og så vandt jeg retten til at skrive Rerun. Bare fordi jeg ikke havde set at Blond D havde skrevet fra løb 1706.

Jeg er sikker på at der blev spist og drukket til den store hash-medalje til afterhash, men det gik jeg desværre glip af.

On On - Hitman

There are no replies to this message