Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Hash i Voldum

Written by Soaked Arse.

2018-02-24 10:37:02

Vores gamle medhashere Sherlock Hans og Amnesia som bor i Voldum, vil gerne invitere os til løb til deres byfest fredag den 22. juni. Det vil vi gerne - og Bear får sikkert lov at være MC igen! Her er Sherlocks ord, som jeg snakkede med i går på telefonen - eller i den:

Hej Carsten / Soaked arse

Hyggeligt at snakke med dig igen. Som sagt i telefonen, så har man ikke glemt jeres tidligere 3 besøg / løb i Voldum, selvom det er 3 år siden det sidste løb fandt sted.

Min henvendelse her går på at lægge et nyt løb i forbindelse med byens sommerfest i Voldum fredag den 22. juni kl 18.00. Voldum #4. Vi leverer de to hares. De forrige gange var det Bear, der var MC. - så det kunne være fint, hvis han kunne være med igen. Jeg har ikke hans mailadresse, så hvis han er OK - må du gerne sende denne mail videre til ham.

Vedlagt vore opslag for arrangementer fra for 3 år siden - rettet med ny dato. Vi ser spændt frem til at høre om I har mod til det igen.

Mange ON ON fra Sherlock Hans

PS: Henrik Thomsen er i bedste velgående her i byen - og jeg vil se om han kan lokkes med.

Nedenstående er forsøgt pastet ind fra et Word dokument. Billederne (af en fuld Bear m.m.) er desværre ikke med

Som et arrangement i NVUI’s sommerfest 2018

Inviteres du herved til at deltage i et afslappende og sjovt ’motionsløb’ i Voldum sammen med løbere fra Århus Hash House Harriers.

Fredag den 22. juni kl. 18.30 – med start fra festpladsen, Voldum-Rudvej 90

Dette er faktisk løb nr. 4 i Voldum, idet det også skete ved sommerfesterne i 2011, 2013 og 15.

Århus Hash House Harriers er en social løbeklub, der kalder sig selv - A Drinking Club with a Running Problem. Det har IKKE noget med rusmidlet hash at gøre, men vi drikker gerne en øl. Ordet Hash stammer fra oprindelseslandet Malaysia, hvor det startede i restauranten Hash House, der serverede den engelske kødret: Hashish – deraf navnet.

Løbeklubben sætter socialt samvær, sjov og ballade højere end ønsket om at komme i bedre form. Under løbet hjælpes man med at finde det udlagte spor som man løber efter – i form af udlagte mel-klatter lagt med passende mellemrum.

Løbet overvåges af MC (Master of Ceremony) Bear, (hans Hash-navn) som det skete de tre tidligere gange. Han ses her til højre og har det borgerlige navn: Mogens Enevoldsen. Vi håber at mange af Århus-løberne vil komme og deltage, som det var tilfældet tidligere.

Den lokale arrangør er NVUI’s løbeklub, der har fået Henrik Aleksandersen og Hans Frørup til at finde og markere løbsruten – d.v.s at være Hares, som det hedder på Hash-sproget.

Vi håber at rigtig mange møder frem til denne usædvanlige oplevelse hvor alle kan deltage – også dem, der ikke er i særlig løbetræning. ’Løbet’ er indrettet således at alle vil kunne følge med – og vi garanterer at I kommer til stedet, hvor I aldrig har været før!

                     Henrik Aleksandersen, xxxx og Hans Frørup på baglinien

There is 1 direct reply to this message