Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

ONH3 julefrokost - kørsel fra Aarhus

Written by Soaked Arse.

2017-11-28 19:37:04

Sweaty Balls har spurgt, om jeg kan hjælpe med at hente nordmænd i Billund på fredag kl. 13.

Det kan jeg i princippet godt, men jeg vil lige sikre mig, at vi har nok biler til at transportere folk fra Aarhus til hashet.

Jeg kan se, vi er 12 fra Aarhus, der skal derned. Det er eksklusiv Apple Jack og Mother Goose, som kører direkte derned fra Herning, og derfor heller ikke kan tage folk med fra Aarhus. Også eksklusiv Allakbar, Thin King og Diarrhea som måske selv kommer derned - eller hvad?

Hvis nu Sweaty og undertegnede er væk - hvor mange biler har vi så? Er det mon Squarehead, Buttlips, Madhatter - og måske Sgt. Pepper?

Jeg noterer mig, at jeg regner med, at følgende - ud over de allerede nævnte - skal transporteres fra Aarhus: Righthanging, Spiderman, Foxy, 2.8 seconds, Hitman, BlondD, Pepper.

Et alternativ kunne være, at jeg venter med at køre fra Aarhus til jeg kan fylde bilen op (3-4 passagerer) og - efter aflevering på stedet - henter en flok nordmænd på den bar, de sikkert sidder og fulder sig på. Den løsning har jeg snakket med Sweaty om, og det er måske den, vi går efter.

Men meld gerne ud hvis du regner med at stille en bil til rådighed, hvor mange du kan tage med, og evt. hvem du allerede har lovet at tage med.

ON ON Soaked Arse

There are 4 replies to this message