Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Tour de Århus 2017

Written by 2.8 Seconds.

2017-09-03 14:48:19

Med InterScandi vel overstået kan vi nu vende blikket fremad mod resten af årets mere eller mindre traditionsbundne hash events. Der brygges på julefrokost og oktoberfest, men inden vi når så langt vil årets bedste Tour de Århus løbe af stablen.

Det primære succeskriterie for Touren er som bekendt en flok veloplagte hashere, men så sandelig også et team af hares og dertilhørende venues. Altså er det 100% op til DIG at gøre dagen sjov, smuk og velsmagende. Det første du skal gøre er at melde dig til under events. Det næste du skal gøre er at melde dig som hare. Endelig skal du møde op på et endnu ikke fastlagt sted på et endnu ikke fastlagt tidspunkt.

Vil du lægge en del af ruten og/eller har du et sted, hvor du vil stille an med noget godt til ganen, må du hjertens gerne skrive til Hare Raiser aka 2.8 Seconds, som vil stykke en rute sammen ud fra indkomne bud. Skriv også gerne, om det drejer sig om løbslægning, venue, mad, drikke eller andet. Du kan naturligvis komme med ønsker til hvor/hvornår på ruten, du vil bidrage med det ene eller det andet, hvilket vil efterkommes efter bedste evne.

Vi ses til Tour de Århus d. 23. september - og sikkert også før da. On-on! fra Committee

There are no replies to this message