Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun 1634

Written by Yogi.

2017-02-15 20:48:34

Venue: Ringmusklen Hares: Soaked A. og Apple J. (Der kommer en beskrivelse af løbet på et tidspunkt. Måske)

Hollandiseringen af Danmark

"Det starter med en stroopvaffel og en Heineken," siger professor Per Jensen. "Så kommer der en forfærdelig 'g'-lyd ud af halsen og det ender med at du sidder med en orange træsko på hovedet. Så er du hollandiseret." Professor Jensen har beskæftiget sig med hollandiseringen i Danmark i lang tid. "Det startede med de hansebyerne," fortæller han. "Så kom de til Amager for at bosætte sig. Hollandiseringen har været i gang længe og har, på en måde, været god for Danmark. For eksempel, før i tiden var danskerne hævnlystige og voldtørstige. Hollænderne har bragt ivilisationen til Danmark." "Men nu er hollandiseringen kommet ind i fase 3. Ingen gidsler, ingen fanger. Alle skal hollandiseres! Det skal standses før det er for sent og der ikke er en vej tilbage." På spørgsmålet om han ikke mener islamiseringen, siger Jensen: "Nej, de har ikke en kinamands chance! At foreslå at danskere ikke må spise svinekød eller drikke alkohol. Mission impossible!" Han fortsætter: "Folk er ikke bange for at tage orange tøj på. Hvis du organiserer en fest med tema træsko, kommer folk glædeligt. Deri ligger faren. Den hollandske kultur ser meget normalt ud. Så normalt at man opdager dens skadelige indflydelse for sent."

Ikke kun Danmark

"Det er ikke kun Danmark," siger Jensen. "Canada, Australien, Frankrig: alle sammen er de truet." Hvordan kan sådan et lille land hollandisere sådan et stort område? "Det er fordi de er dygtige," siger Jensen. "De har en plan og de har hensynsløse agenter til at udføre det." "Det er klart hvorfor de gør det. Deres eget land er ved at synke væk under havet. De har brug for nye lande. Og når de har brugt de nye lande, trækker de videre. Som græshopper...."

Hvordan hollandiserer man?

"Den enkleste måde at hollandisere på," siger Jensen, "er at drikke svage øl. Heineken, men også Amstel eller Grolsch. Det påvirker hjernerne og tungen på en forfærdelig måde. Bare et spørgsmål af tid før man taler hollandsk." "En anden måde er at se på Arjen Robben eller Louis van Gaal. Frygteligt effektivt! Eller Harry Klein, deres absolut farligste våben."

Et eksempel

"Et klart eksempel af hollandiseringen er løb # 1634 i Aarhus Hash House Harriers," forklarer Jensen. "Jeg har beviserne og noterne med."

"Jeg skal lige forklare hvordan sådan et løb foregår. Der er to personer, typisk med en tømmermand, der har lagt løbet med melklatter. De andre møder op frivilligt - Gud må vide hvorfor - for at finde mel- klatterne. Så er de på sporet. Men tit går de rundt som en flok får - uden at se sig om eller for." "Nu var det her løb yderst effektivt. For det første var det yderst forvirrende løb. Mærkerne ligger forkert. De var ikke engang selv klar over hvor de skulle hen. Og når packet er forvirret, er det en let bytte for erfarne agenter. Og der var erfarne agenter, tro mig!" "Se her - strategi nummer 2 - løbet går gennem en forladt ølbryggeri. Hvad man ikke ved er at den øl som blev brygget der, Ceres, er identisk med Heineken. De giver packet et nostalgifølelse: folk begynder at tørste efter svagøl. En ondskabfuld taktik. Men igen, yderst effektivt." "Jeg kan også bruge noterne fra løbets MC, Bear, som bevis. Her har jeg dem. 'POT: Snakey. Private dunking; VP-BB. Shot colting Hares'. Nej, undskyld, det er ulæseligt og kan ikke bruges til noget som helst."

Så er spørgsmålet hvem agenten var. "Nej, ikke Yogi," svarer Jensen. "Han er en karikatur-hollænder. Han spiller den ufarlige og utilpassede indvandrer. Som ikke kan lide Heineken siger han (han holder et hemmeligt lager i et varehus i Viby). Nej, hans eneste funktion er at give os indtrykket af hollændere som uduelige og ufarlige mennesker. En rolle som han spiller på udmærket måde." "Klart, agenten var en af harerne. Jeg kan ikke sige hvem af de to det var. Jeg har familie og børn..."

Hvem kan redde os

"Belgiere? Nej, de er med i sammensværgelsen. De giver os indtrykket at vi kan vælge mellem Belgien og Holland, men der er to sider af samme mønt." "Belgisk øl er bare Hollands svagøl med ekstra alkohol tilføjet. Har nøjagtigt det samme effekt som Heineken. It's true! Har du smagt Gueuze øl? Heineken med olivenolie og eddike!" "Kun en superhlet kan redde Danmark. Hvor er Spiderman?"

There is 1 direct reply to this message