Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

X-mas run and party 2015

Written by Righthanging.

2015-11-02 18:36:24

På utallige opfordringer inviterer jeres favorit committee endnu engang til X-mas party i ah3. Det bliver jo ikke rigtig jul hvis ikke der har været julefest i ah3, vel ?

For at i rigtig kan samle energi til party, har vi også igen i år arrangeret juleløb for jer.

På opfordring fra løbs gourmet`erne er det endnu engang the X-mas dream team der er harer. Så husk at møde op til løb lørdag d. 28 November. Hvis du stadig er i live efter løbet, er der fest om aftenen.

Nice to know:

Venue: BlondD mansion, F. Vestergaardsgade 28, 8000 Aarhus C Time: 13.00 (1 PM) Det er ikke klokken 14.00 Hares: Arne, Bear, #Head og Righthanging Money: Yes, bring a lot
Dresscode: Nissetøj er velset, hvis du ikke har så en nissehue Circle: Ja, men den bliver kort

X-mas party bliver som det plejer, næsten....................Bone Us laver dejlig mad til os, og der er indkøbt øl, vand og schnapps. Har du en sang eller andet muntert indslag, er dette velkomment.

Nice to know:

Venue: Børglum Kollegiet , Børglumvej 2, 8240 Risskov (for hash dummies: IKKE Atomkælderen) Time: 18.00 (6 PM) Price: kr. 150 for betalende members/kr. 300 for ikke medlemmer tilmelding og betaling til Hash Cash

Har du specielle hensyn der skal tages vedr. maden (f.eks allergi ell. vegetar) bede du kontakte Bone Us direkte. Så laver han en special platte til dig.

On On fra jeres elskede committee

There is 1 direct reply to this message