Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Ã?H3 Løb #1600

Written by 2.8 Seconds.

2015-07-23 22:31:10

Uploaded image

Skal klubbens løb #1600 fejres?

-JA, det skal det da!

Hvem skal arrangere det?

-Det skal du!

Tiden nærmer sig nemlig for Ã?rhus Hash House Harriers løb #1600. Det må siges at være en stor dag! Især når man løber i en klub, der kalder løb #1550 for et jubilæumsløb. Nogle ville måske mene, at vi simpelthen leder efter anledninger for at have noget at fejre. Men det har vi så her.

Hvis man regner lidt på det (eller som jeg, idiotsikrer sagen ved at opstille et regneark), viser det sig at det pågældende juilæumsløb falder lige omkring pinse næste år (mere specifikt; løb#1598 falder på pinselørdag).

Men hvordan skal vi så markere det? Tja, det kommer faktisk an på dig. Det kan være alt fra et almindeligt løb med et specielt drinkstop til en full bodied hash weekend med alt, hvad dertil hører. Altså, hvis du har talent for sangskrivning, tøjproduktion, festplanlægning eller andet (u)passende, så er det bare med at komme i gang! Kun Hash Cash fantasien sætter grænser.

Hvis du vil være med i projektet (eller blot har en genial idé, som du ikke vil snyde os for) kan du med fordel skrive til klubbens bedste komite på committee AT ah3 DOT dk, og så tager vi tingene derfra.

There is 1 direct reply to this message