Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

Interscandi til Ã?rhus i 2017!!!

Written by Soaked Arse.

2015-06-08 21:02:45

Nej, dette er ikke en joke! Sweaty Balls og undertegnede kom ikke helt tomhændet hjem fra Irland, idet Ã?H3 har fået æren af at arrangere Interscandi hash om to år.

Det var ikke oprindeligt vores plan at byde på det, men da vi i forbindelse med cirklen søndag erfarede, at Interscandi 2017 var på vej til Boston â?? altså Boston i USA â?? blev vi nødt til at reagere. Og hvad skal der så ske? Der melder sig hurtigt en række praktiske spørgsmål:

  1. Hvor skal vi afholde det? Vores venue fra Danish Nash Hash sidste år er for småt, så det første der skal undersøges er nok om vi f.eks. kan holde det på Knudhule vandrerhjem i Ry, hvor vi i 1999 havde Interscandi og i 2003 havde Eurohash. Til Eurohash var vi mellem 350 og 400 hashere der. Til Interscandi mener jeg vi var omkring 150.
  2. Hvornår? Indtil videre ligger det kun fast, at det skal være i 2017. Endelig dato skal vi nok have koordineret med Eurohash og måske de andre omkringliggende arrangementer.
  3. Hvem gør hvad? Indtil videre består mismanagement af Sweaty Balls og undertegnede. Det er ikke sikkert vi behøver flere. Da jeg var med til at arrangere DNH sidste år, var vi kun to, og det gør alle møder og beslutningsprocesser meget nemmere.
  4. Hjælp fra andre? Oslo hash (Flying Chicken, som mange af os kender) har faktisk tilbudt at hjælpe til. Det kunne sikkert være både hyggeligt og praktisk.
  5. Band/musik. Det skal vi da have. Det har jeg før booket med succes.
  6. Pris: Det kan vi nok ikke sætte før vi har et venue, men omkring 1500 kr pr. hasher er nok ikke helt i skoven.
  7. Hvor mange kan vi forvente, der ønsker at komme? Svært at sige. I år var vi 250 hashere. Det er mig bekendt det højeste antal, der har været til et Interscandi hash. Det hænger sandsynligvis sammen med at det foregik på de britiske øer, hvor der bare altid kommer flere. UK Nash Hash er som regel også større end både Eurohash og Interscandi. Men vi bestemmer jo selv, om der skal være et loft på antal deltagere, som venue måske kan væer med til at bestemme. Mit personlige gæt er, at hvis vi vil, kan vi nok samle et par hundrede hashere. Der kommer selvfølgelig færre fra UK, men til gengæld kan vi nok tiltrække flere skandinaver, tyskere, hollændere, belgiere o.s.v.
  8. Hvornår kan vi melde noget konkret ud til verden? Det kræver nok at vi har et venue, og belært at seneste erfaringer fra Danish Nash Hash, er det svært at booke noget mere end et år ude i fremtiden. Vi vil dog forsøge alligevel.
  9. Tema? Squarehead nævnte nattøj som en sjov og skør mulighed! Så kom Ã?rhus Hash House Harriers tilbage på hash verdenskortet igen med et brag, og det var der mange, der var rigtigt glade for!!! Også mig â?? tror jeg nok ï?.

ON ON Soaked Arse

There are 4 replies to this message