Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Nu kan man melde sig til fredagsøl

Written by Hitman.

2015-05-30 15:15:43

Uploaded image

Jeg har lavet noget som Viking Puker kalder en Jeg tror jeg kommer knap. Med den kan man indikere, at man tror, at man kommer til fredagsøl.

Når den næste fredagsøl (eller torsdagsøl i dette tilfælde) er planlagt, vil man kunne se hvor mange der har meldt, at de tror, at de kommer.

Hvis man er logget ind, vil man også selv kunne indikere, om man kommer eller ej. I den grå kasse med fredagsøl-informationen vil der være et ikon, der forestiller et glas dejligt skummende fadøl. Man klikker på ikonet for at indikere, om man kommer eller ej. Ikonet skifter så mellem et gråt og kedeligt Jeg-tror-IKKE-at-jeg-kommer-glas og et dejligt ølfarvet Jeg-tror-at-jeg-kommer-glas.

Ikon hvis man kommer Ikon hvis man ikke kommer Ikon hvis man kommer Ikon hvis man ikke kommer Ikon hvis man kommer Ikon hvis man ikke kommer Ikon hvis man kommer Ikon hvis man ikke kommer Ikon hvis man kommer Ikon hvis man ikke kommer Ikon hvis man kommer Ikon hvis man ikke kommer Ikon hvis man kommer Ikon hvis man ikke kommer Ikon hvis man kommer

Det er selvfølgelig ikke nogen bindende tilmelding, og man må sikkert godt møde op selvom man ikke har meldt sig til. Det er ikke muligt at se hvem der har meldt sig til (jo, jeg kan godt se det hvis jeg gider at rode i databasen, men det gider jeg ikke).


For nørder: Farven på øllet i ølglasset er den officielle HTML øl-farve: #FBB117. Se her.

There are 2 replies to this message