Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Server Død

Written by Hitman.

2012-09-14 15:50:55

Halløj

ah3.dk har de sidste 3 måneder kørt på min hjemme-server, fordi vores webhotel pludselig ikke vil overholde almindelige anbefalede web-standarder.

Desværre døde serveren på et tidligt tidspunkt torsdag. Der er slet ikke liv i den. Måske blev den træt af at vise videoen fra Flensburg sidste år.

Jeg har nu genetableret sitet på det gamle webhotel, ud fra min daglige backup. Jeg har måttet bide i det sure æble og rette tingene til, så de virker på deres server, men altså ikke følger standarderne. Det er ikke med min gode vilje.

Der er uden tvivl ting jeg har overset, så der vil være noget der ikke virker. Skriv (gerne på siden hvis muligt) hvis der er noget der ikke virker. Jeg opdager det ikke nødvendigvis selv.

Den seneste backup jeg har af databasen er fra natten til torsdag. Dvs, der er tabt knapt 24 timers indlæg. Inklusive svarene på Pack Killers meget fine kommentarer og mit indlæg om Flensburg.

Hvis jeg får liv i min server igen, vil jeg se om jeg kan finde de manglende indlæg.

Lidt godt er der da kommet ud af dette. Mit nye design kommer nemlig aldrig til at køre på den gamle server software som web-hotellet kører med. På et tidspunkt i den nærmeste fremtid skal vi altså skifte server igen. Enter til et andet webhotel, eller til en nyere server hos det eksisterende webhotel.

I mellemtiden har jeg bestilt ny server hardware til mig selv. Indtil det er på banen kan jeg ikke modtage mail på hitmand.dk, og der bliver IKKE taget daglig backup af www.ah3.dk.

On On - Hit

There is 1 direct reply to this message