Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun # 1521

Written by Butt Lips.

2015-01-17 18:45:32

Løb: # 1521 Venue: Herningvej 5, Ã?rhus C Hares: Yogi & Soaked Arse Weather: windy, cold and sunny Hashers: 12 MC: Spiderman RA: Butt lips

UT var en anelse bekymret inden starten på løbet på grund af, hvad Soaked Arse var iført. Udover flere lag tøj som var placeret tæt ved overkroppen, havde han iført sig en vind/regnjakke og som sidste lag en hash-bluse yderst. Soaked så faktisk ud til at være blevet flere kilo tungere. Bekymrende meget tøj. Ut havde svært ved at få det kombineret med, at vi blev bedt om at bring money, da det er en sætning der leder tankerne hen på glæde indendørs.

Nu hvor løbet er overstået, forstår jeg hvorfor Soaked Arse var iført så meget tøj. Til fremtidig advarsel for alle hashere, lad dig ikke narre af sætningen â?bring moneyâ?, det er ikke lig med masser af varme og væske. Først da ut havde løbet godt 8 km dukkede DSmærket op â?? blot 1,5 km før OHmærket. Ut sender hermed verbalt â?sokke-slagâ? for et alt for tørt løb der naturligt endte med at blive koldt når man tørster. Den eneste grund til at jeg ikke stadig spytter kiks er, at jeg blev velsignet med masser af down-downs.

Well, jeg dvæler lige lidt mere ved, hvordan harerne lod sig særligt bemærke på dette løb. Udover det tørre løb, så mistede de en hasher undervejs. Vi startede med at være 12, men pludselig var vi kun 11. Vi havde mistet Sweaty Balls. Ifølge Yogi var han blevet bevilliget et short cut. Yogi må have misforstået hvad et short cut er, for det endte med at SB blev udsat for et cut. Yogi cuttede ham ud af løbet. Sweaty Balls dukkede dog op ved cirklens afslutning â?? efter at Latecommer havde været standin for Sweaty til en down down.

Jeg er ikke slut med harerne. Yogi har løbet hash i en del år efterhånden, men udover ikke at forstå meningen med short cut samt at hasherne ikke er tilfredse når de er tørstige, så noterede MC flere gange Yogi for at tale i telefon, +4 gange. Hvad sker der lige ???? Nu skal dette rerun også handle om andet en harerne, men lige en slutbemærkning omkring de harere. Inden cirklen var afsluttet meddelte Soaked Arse at han ikke havde tid til at deltage mere. Han skulle hjem for at gøre sig klar til en â?dateâ?. Set i lyset af ovenstående fadæser synes jeg måske det havde været på sin plads, hvis Soaked var blevet til den glade ende â?? dvs. til hans pack var opvarmede og â?vådeâ?.

Nu til løbet. Vi startede ud med en tur ned omkring Vesterbro Torv, og ud på godsbanen af forskellige veje. Under broen var det lagt et SS, som skulle foregå med god akustik, dvs helt oppe under broen. Det betød at vi skulle klatre, hvilket nogle gjorde. Efter laaaaaannng tid kom der endelig en sang. Hvorfor bruge så lang tid, vides ikke, men harerne fik lige smidt en â?lost controlâ? efter sig.

Derefter gik det ud af Brabrand stien, udaf udaf udaf inden vi af flere omveje og veje endelig endte på Silkeborgvej med et tiltrængt drinkstop. Tørstige. Kort efter vi forlod drinkstoppet var vi hjemme, hvor vi, som traditionen foreskriver, afholdte cirkel. Vanen tro blev der givet downdowns, her de fleste af dem: â?¢ Hares for en masse â?? læs ovenstående â?¢ Fishhogs: Latecommer, Streaky, Butt Lips, Dr. Who â?¢ T-word: Spiderman (flereâ?¦.??) â?¢ Tværsummen 6 â?? Dr.Who havde løb 33 â?¢ Blap: Spiderman og Butt Lips â?¢ Butt Lips wanna-be: Spiderman (han talte under det meste af løbet). Ut tog naturligt downdown med ham. â?¢ Misleading: Dr. Who â?¢ RA og rerun: Butt Lips â?¢ Borings: Push Up, Harpo og Hitman â?¢ Streaky har overtaget den hvide trøje for flest løb i træk. Lige da dukkede Sweaty Balls op og kunne berette om det â?CUTâ? han havde været udsat for.

Der er sikkert både stavefejl og kommafejl i dette rerun. Da jeg godt nok ikke tørster længere så fryser jeg stadig hvorfor at fingrene har svært ved tasterne ï?

Dette rerun vil blive sluttet af med en opfordring. Lad ikke hashere tørste !!!!!!

There are 2 replies to this message