Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

This is the first messsage in a new thread.

10 – 20 – 30 – og Hashy Birthday

Written by Streaky.

2024-07-01 22:54:28

10 – 20 – 30 – og Hashy Birthday

Rerun # 2068

Date: 25th June 2024

Hares: BoneUs + Madhatter

Venue: Horsens, hjørnet af Frederiks Winthers vej og Nordøst Passagen

Dagens MC, Spiderman, uddelte på retfærdig vis en belønning for det gode vejr i Horsens. Helt fortjent. Senere kom den uretfærdige down down, nemlig for tjansen som rerun writer.

Før vi når til et par kommentarer om løb 2068, bør vi næsten høre lidt om løb 2067, som forrige uges rerun writer ikke har fået beskrevet. Det er den ene fejring efter den anden i disse dage.

Løb 2067 var sat af Spiderman og Harpo Hash fra Firmasporten. Sporet gik rundt på Vestereng, ned gennem to smattede tunneller under Carl Krebs Vej og Paludan-Müllers Vej og et smut ind i Marienlyst Parken og op på ”Nytårsbakken”. På dette jubilæumsløb var der 3 drink stops, et for hvert jubilæum. Først et DS for Spidermans 10 års jubilæum i klubben, så et DS for 888-shortsenes 20 års jubilæum, og sidst et DS for Harpos 30 års jubilæum. Det var et fint løb, et sjovt løb, og de 10 deltagere fik fornøjelsen af forskellige drinks leveret undervejs af en følgebil med en ikke vellignende edderkoppechauffør. Nå, det var jubilæumsløbet.

I Horsens var der fødselsdagsløb. Ja, og ja; det gjorde vi. Vi sang fødselsdagssang for ham, og vi fik kagemand til afterhash. Nemlig ja. Happy Hashy Birthday, BoneUs. Det var også et fint løb. Ned til lystbådehavnen, forbi alle de i øvrigt rimeligt pæne og harmoniske havnehuse, som Horsens har opført lige i vandkanten af det gamle havneområde. Man skal vel ikke stå tilbage for de andre havnebyer. Videre op i byen, og op og ned, og op og ned, og om i Caroline Amalie Lund, hvor de dejlige bogstaver DS var at læse på jorden. Packet stoppede op, pyhha, dejligt, men næh, ikke endnu. Harerne skubbede os videre, for drink stop skulle først være lidt længere inde i parken ved en bænk. Suk! Som MC også spurgte harerne om i cereminien: hvorfor lagde I så ikke DS-mærket der, hvor I ønsker at holde DS? Madhatter og BoneUs kiggede på hinanden og trak på skuldrene. Ikke mærkeligt at de fik mange down downs. Alle 12 deltagere fik som fortjent samt for noget uretfærdigt også. Harerne skal dog roses for ikke at lave løbet alt for langt, og MC holdt sig i skindet og fik afsluttet ceremonien i tide. Vi kunne både nå at spise kage og høre 1. halvleg i bilen hjem og se 2. halvleg i Århus.

On On

Streaky

There are no replies to this message