Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 4809.

First message in the thread is 4809.

Rerun 1966

Written by Soaked Arse.

2022-10-11 20:23:58

Ja det var ikke det største pack hidtil. I alt sex personer inkl. hares, men kvaliteten var til gengæld tårnhøj. Vi var Blond D, Harpo Hash, Diarrhea, Karlo, Yogi og undertegnede.

Efter Rådhusparken begav vi os ned mod Dokk1, hvor vi ikke mødte Happy Hour. De to hares Yogi og undertegnede havde dog under løbslægningen mødt et par andre bekendte af hasherne – nemlig Grin og fru Bank Robber ved Rådhusparken. De gik rundt og samlede affald.

Nå men løbet fortsatte til domkirken og køn-museet (altså modsat det grimme kvindemuseum). Kvinde er jo også nu blevet et krænkende ord, så man måtte finde på noget andet ukrænkende. Her havde vi så dagens første DS med snaps og slivovitz… stadig i solskin.

Vi forstsatte så forbi Blond D og undertegnedes fælles tandlæge (uden en tur i stolen) og længere ud på den anden side af Nørre Alle. På vej tilbage var der endnu et DS på Passage Vinstue, selvom bartenderen havde været så ubehøvlet at feje DS’et væk.

Derfra blev undertegnede væk fra resten af packet og nåede således tilbage til Die Kleine Bierstube som den første (hvem sagde front running hare???).

Efter at have ventet der lidt tid dukkede så resten af packet op – nu forstærket med de 4 Bergen hashere; Foggy Glasses, Muff Diver, Guinea Pig og Comes Every Time.

Inde på Die Kleine Bierstube, hvor vi havde ceremoni, blev vi endvidere forøget af Århus hasherne….. (to be continued af Harpo Hash)

There is 1 direct reply to this message