Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 4372.

First message in the thread is 4372.

Mashup Weekend Århus/Gøteborg

Written by Spiderman.

2020-09-09 12:44:55

Breaking News Svenskerne hinsidan er forhindret i at komme til Frederikshavn lørdag 19/9. Det er for en gangs skyld ikke som sådan pga Corona men der er simpelthen udsolgt.

Det er der dog ikke i retning mod Sverige. GH3 har derfor inviteret ÅH3 til Gøteborg. Man kan tage afsted lørdag morgen kl 8 og er så fremme i Gøteborg kl 11.30. Alternativt kan man tage færgen fredag aften. Svenskerne finder sovepladser til dem der måtte ønske det (hvis der pludselig er 30 herfra der vil afsted, skal det nok lige afstemmes...).

Der går en færge retur om søndagen kl 16 eller hvis man er morgenfrisk kl 9.10.

Det er ganske vist at ÅH3 har sendt en fortrop afsted som er på plads i Gøteborg fra fredag eftermiddag. Så i behøver ikke være ængstelige for modtagelsen i det svenske - i vil bla være i Squarehead og Spiderens store varme hænder eller noget i den stil.

Med en svensk krone kurs der ligger og svæver lige over det latterlige, er det svært at se hvad der kan gå galt.... og er man til shopping er Gøteborg en storartet by at ose i.

Såfremt DU ønsker overnatning i det svenske, så giv besked og gerne direkte til Hot Boobs. Ellers kan man også smide en besked i spidernettet - så ser vi hvad der sker.

Det bliver under alle omstændigheder en tradition så man kan lige så godt få kridtet skoene!

There are 2 replies to this message