Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1822

Written by Yogi.

2020-04-25 14:44:31

Rerun 1822

Venue: Æblet og Gåsen

Hares: V. Puker og B. Rainman

Hvad jeg skriver her, er rigtigt. Mange af jer siger måske: Yogi, du har spist en forkert paddehætte. Det kan ikke passe. Hvad med social distancing og hvad med samlingsforbud? Men hvad jeg skriver, er ganske rigtigt. Vi vender nemlig tilbage til en tid før COVID19. Nemlig Doggie Bag's fødselsdagsløb d. 15 februar.

Vi mødtes på Æblet og Gåsen, et værtshus. Lad mig lige beskrive, hvordan det gik til. Men gik ind i døren (det kunne man dengang), selv hvis det var folk til stede. Så kunne man gå op til baren, selv hvis man kom indenfor halvande meter af et andet menneske. Ved baren købte man en eller flere drinks, som man så måtte drikke i værthuset.

Kl 14 samledes vi udenfor værtshuset. Vi var 35 personer. Nej, det var ikke en politisk demonstration og nej, det var heller ikke i Sverige. Vi kom i gang. Først gennem den vestlige del af Frederiksbjerg, forbi Tangkrogen, Marselisborg skov, Aarhus Station, det lukke værthus (igen forklaring nødvendigt) Munkekroen, op til Push Up.

Push Up havde langt drink stop med øl, shots og whisky. Men så begyndte det at regne (regn = vejrfænomen hvor vanddråber falder ud af luften. Det kan vare op til en måned, og så hedder det 'Februar 2020'). Fordi folk ikke ønskede at blive våde, samledes mange under en sejl. Hvad? Ja, det var rigtigt. Og den største fare dengang var, at nogen under sejlet ville slå en ordentlig prut.

Så fortsatte vi, gennem Marselisborg Sygehus. Grin og Partycrasher gik ind i et fishhook (nej, det er sgu rigtigt!). Gennem det vestlige Frederiksbjerg, videre til Æblet og Gåsen.

Efter løbet var der et ceremoni. Der blev der uddelt downdowns for de sædvanlige ting: stupidity, BLAB, fishhooks, og så videre. Der var også jubilees, og Doggie Bags fødselsdag, som ikke var i stand til at bunde den flaske som han fik.

Måske vækker dette rerun minder. I tænker nu måske melankolsk tilbage. "Dengang fik chili con carne. Vi fik drinks og vi hyggede os offline og indenfor, med flere mennesker."

Men ikke alt var bedre dengang. Nu behandler vi vores risikogrupper - tykke, gamle mænd - med stor respekt. For eksempel, hvis vi nu møder vores ærede leder Bear, forsikrer vi os, at vi går i en stor bue forbi ham, og holder 1,5 meter afstand (selv om det kan være en stor omvej). Vi har respekt. Det gjorde vi ikke dengang. Det gælder især harerne, Viking Puker og Bloody Rainman. De havde nemlig lagt løbet gennem et hul, som ikke alle kunne smutte igennem (undertegnede havde ikke det mindste problem; tak fordi I spørger). Mobning af medmennesker på skammeligste vis! Men morsomt...

Og nyd også, som førnævnte Bear skrev i invitationen til AGPU, at der nu er tale om anarkistiske løb. Det bliver ikke sådan, når man åbner op igen. De fleste af os er slet ikke anarkister. Let's face it: vi er jo fascister af den værste skuffe. Det eneste vi kan lide mere end at folk får straf, er at folk får straf fordi de har brudt reglerne. POT? Straf! Løb forbi et værtshus uden DS? Straf! Nye sko? Straf, straf og straf! Ah, hvor føles det godt! - Godt nok kalder vi dem for 'traditioner', men de er jo regler.

Nu har vi måttet lægge vores værre Hitler-tendenser på is i et stykke tid. Det bliver slemt når vi har almindelige løb igen, og vi kan slippe disse tendenser løs igen Når vi kan løfte vores højrearm, lægge vores hånd på hovedet og stikke en med-hasher… Glæder mig allerede til det!

There are 2 replies to this message