Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 4229.

First message in the thread is 4219.

Lørdags løb i corona tid

Written by 2.8 Seconds.

2020-03-18 20:30:46

Det ser ud til, at vores GM enten var fuld i går under det virtuelle committee-møde eller tidligere i dag da han svarede på dette indlæg. Men det er nok mest sandsynligt, at han var fuld til begge dele.

Som der står tidligere i denne tråd, blev committee i går (vist nok som det eneste) enige om at rådspørge harerne om, hvordan de ønsker at afvikle deres løb. Det gælder indtil videre løbet nu på lørdag og næste lørdag, da disse er omfattet af de nye regler om forsamlinger. Harerne for løbet på lørdag har helt klart meldt ud, at de har lavet en fin løberute, og den rute er nu tilgængelig her på hjemmesiden under billeder. Harerne har også meldt ud, at man kan deltage i løb #1827 ved at løbe denne rute inden på søndag kl. 23.59 (ja, der står godt nok kl. 24, men det er altså noget værre vrøvl). På den måde er løbet ikke aflyst, og det er muligt at deltage uden hverken at bryde nye love eller at sætte andre menneskers helbred på spil.

Altså: Vi afvikler løbet som meldt ud af harerne. Harerne for næste uge melder selv ud - når de er klar - hvordan de vil afvikle deres løb.

There are 2 replies to this message