Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 4223.

First message in the thread is 4219.

Lørdags løb i corona tid

Written by Bear.

2020-03-18 14:41:18

Hej alle sammen,

Jeg håber ikke I er ved at få kuller af at sidde derhjemme og drikke øl dagen lang. Som Hitman skriver, så havde vi en længere, og til tider ret morsom SMS-korrespondance, i aftes. Jeg syntes nu at vi blev helt enige i følgende:

Løbene fortsætter, selv i disse coronatider, da intet kan stoppe en Hasher:

  1. Til et løb hører et par hares

  2. Og et venue

  3. Hares lægger et løb efter Hares egen fantasi: F.eks. med mel som vi plejer, på et billede som Blond D og RH har gjort eller på en tredje eller fjerde måde. Hares meddeler på ah3.dk hvordan de forestiller sig at løbet skal foregå.

  4. Packet må løbe som de vil på ren anarkistisk vis, og som den enkelte Hasher har samvittighed og mod til. Det vil sige på sporet, et andet sted, alene, sammen med andre (husk under 10 hashers), men ikke hjemme på sofaen.

  5. Der holdes ceremoni efter løbet, enten i en lille gruppe eller alene, ved venue (husk under 10 hashers), eller hvor du nu befinder dig, og som du har det bedst med.

  6. Dokumentér at du har været på løb ved at flashe et billede eller et GPS-spor på AH3.dk eller vores facebook. Så skal jeres fantastiske commitee nok opdatere runloggen. I er også meget velkomne til at skrive et rerun og flashe det på ah3.dk eller facebook.

Det bliver rigtig interessant at se hvad fantasien kan bringe af fantastiske og alternative måder at holde løb på. Husk, at for en Hasher er glasset altid halvfuldt…………..

On-on Bear

There are 3 replies to this message