Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

SANKT HANS

Written by Bear.

2019-05-28 14:38:05

Uploaded image

Sankt Hans Jeg er i gang med at samle brænde, så vi kan få sendt heksen til Bloksbjerg med maner. Jeg satser på godt midsommervejr med fuglesang iblandet Drachmanns patriotiske midsommersang for brummere og kastralsangere.

igen i år er det d. 23. juni, som ekstraordinært falder på en søndag. Det foregår på Edelhøj, Edelhoffvej 15, og vi går i gang med at tænde grillen kl. 18. Jeg sørger for store og tykke pølser med vrinsk i, og hvad der hører sig til af bagt hvedemel og forskellige slags snask. Grin, kunne jeg forestille mig, sørger for noget til plantegufferne, så der også er noget til dem af jer, der selv medbringer grillbøffer i alle afskygninger.

Jeg håber igen i år, at de fantastiske ølbryggere bringer noget af deres fabelagtige perlende humle, så vi slipper for at drikke mine importerede danske slavebajere. Jeg er også leveringsdygtig i rødvin produceret af Spicy og brygget af mig. Læs selv beskrivelsen af vinen på billedet.

Når skumringen begynder, tænder vi bålet og afsynger vores hjemlands højtidelige midsommervise med akkompagnement af solsortens fløjten og kragens skræppen. Pølsepindene er klar, til dem der vil have en bålbranket pølse, mens solen går ned.

ON-ON/Bear

There is 1 direct reply to this message