Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1740 sidste tirsdags løb i 2018

Written by E.T..

2018-09-29 07:35:09

Rerun: run # 1740

Date: 25-09-2018

Venue: Friendshippark

Hares: Ballbreaker og Viking Puker

En lun og dejlig efterårs aften mødtes et veloplagt 16 mands pack til årets sidste tirsdags løb. Kun en enkelt gammel bjørn brummede noget om, hvad han lavede her i stedet for at ligge hjemme på sofaen.

For at give et lille billede af løbet denne aften, vil jeg fra fri hukommelse (og den kan være både mangelfuld og selektiv)bruge MC`s down downs som udgangspunkt for dette rerun.

AR alias Viking Puker og rerun writer alias E.T. fik æren af at få cirklens første down down. Og den var virkelig fortjent, specielt af VP, da vejret var fantastisk smukt, med en dejlig solnedgang. Tørvejr igen. Hvad gør du VP?

Et par aldrende hashere fik en down down for p.o.t., alle ved vist hvem det var. Ingen nævnt ingen glemt.

Og så har vi jo efterhånden en hel dyrepark i vores klub. Dem synes MC skulle hædres denne aften. Det blev Kermit (der selvfølgelig havde været igennem det mest ulækre og ildelugtende vandløb), Bear og Doggy Bag (han mente godt nok ikke, at han er et dyr, men det kan den anarkistiske MC ikke tage sig af).

Spiderman havde på hele løbet gjort sig ekstra bemærket (ikke at det er så usædvanligt), men denne aften gennemførte han op til flere løbende streaptease shows. Denne ekstraordinære opførsel udløste forskellige down downs. Ikke til Spiderman, men til dem, der havde været mere end almindelig interesseret i hans rygsæk og dem der kunne gætte hvor mange gange, han havde smidt tøjet, der fik henholds vis en straf og en præmie.

Spiderman måtte i cirklen igen sammen med de 3 andre, B.L.A.B/P, Massive Attack og Late Commer, der havde været til løb i Mother Hash. De var flotte i deres nye løbetøj fra den tur.

Hares fik en down down for et løb fuld af duftende grønne stier, MANGE marks og nye områder, undertegnede i hvert tilfælde ikke har løbet på før.

Og apropo marks, så fik E.T. en meget ufortjent down down for at have krydset en mur (en hvid kridtstreg på stien stopper altså ikke et rumvæsen). Meget mærkelig klub......

En civilist og i den grad blab kom snigende i sin sorte Volvo (og nej det var ikke den politiet jagtede i går den 28). Han måtte selvfølgelig have en down down, men slap på grund af den blødsødne MC, for at drikke sine new shoes ind. Det var egentlig rigtig godt han dukkede op, så han kunne sørge for lidt oplysning til den gamle og svagtseende MC. Den skarpe læser har nok gættet, at det er #head der er tale om her.

Lost and found - hvem mon måtte ind og hente noget der? Jeps det var Soaked Arse. Spiderman havde bl.a. et sugerør der var glemt på en af deres mange ture i det store udland. #head var en heldig mand. Han havde glemt en plade mørk chokolade, og kun fordi Soaked ikke kan lige mørk chokolade, fik han den igen, hvilket selvfølgelig kostede en down down. E.T. havde dårlig nået at opdage, hun havde glemt sit krus hos Doggy Bag, men det var hun så heldig, han havde taget med, så hun kunne drikke sin sidste down down af dette.

Og så var der dem, der ikke er lys nok i sig selv, men mente det var nødvendigt at løbe med lygter. Det måtte de selvfølgelig straffes for.

Til sidst var vi nået til bourings hvor der var et par stykker. Bla. PowerBank. Men hun skulle faktisk slet ikke have haft den, for lige efter blev fish hookers kaldt ind, og se det var denne gang slet ikke nogen af de sædvanlige men bla. PowerBank, Bear og ......

And then we closed the circle og nød det tiltagende mørke, inden vi alle drog hver til sit.

Ærbødigst E.T.

There are no replies to this message