Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 3941.

First message in the thread is 3936.

Jeg kan ikke lade være

Written by Yogi.

2018-06-16 17:46:43

Revideret version. Det er ikke et rerun, fordi det her ikke foregik. Det drejer som et 'counterfactual', som angiver hvad der kunne være sket hvis de lokale havde ringet politiet. For baggrunden henviser jeg til facebook-samtalen som Late Commers stout henviser til.

Voice-over: Velkommen til Politistationen Aarhus. i aften følger vi to politibetjente, Hansen (H) og Jensen (J), der har fået en melding om en mistænksom person på Jakob Naursvej. Personen smider angiveligt hvidt pulver ved husene og løb da klagende prøvede at snakke med ham.

H: Der er noget galt. Meget mistænkeligt at personen løb. Vi har en beskrivelse: Hun er ret sikker på at personen IKKE er en løber.

J: I mellemtiden har vi ringet til CSI enheden. De analyserer pulveret. H: Vi skal nok snart få fat i mistænkte. Vi følger bare markeringerne.

(Senere). H: Vi har interviewet forskellige vidner som har set mistænkte. Nogen siger at han har et langt sort skæg og råbte 'Allahu Akbar'. Andre siger at han er skaldet, tatoveret og grim. Men de er enige om et ting: han er IKKE en løber...

J: Se her. Sporet følger Oddervej opad fra den cirkel.

(Lidt senere) H: Det var et blindt spor. Vi prøver nedad Oddervej. (Lidt senere endnu) H: Det var også en blind vej. Vi har at gøre med en udspekuleret gerningsmand! Der er tilsynelandende to mulige veje tilbage.

J: Vi går nu mere systematisk til værk. Vi tager hver vores vej og råber 'Markering' når vi ser en pulverplet.

Voice-over: Det viste sig at J's spor var det rigtige, men betjentene har spildt vigtig tid.

H: Vi prøver at følge markeringerne. Men det er næsten helt umuligt. Nogle gange ligger de på modsatte side, og nogle ligger de skævt. Men vi får snart fat i ham. Vi har kaldt efter enheder i biler og enheder med hunde. Snart...

J: Sporet drejer ind i skoven. Bilerne er ubrugelige...

(Lidt senere) H: Sporet deler sig i to. Det ene spor er markeret med C og det andet med E. Nu står vi foran et valg: følger vi 'E' sporet eller 'C' sporet?

J: 'E' står nok for 'easy' og 'C' for 'complicated'. Lad os følge E'eren. Det lyder nemmere og kortere,

H: Der er kommet tilbagemelding fra vores CSI-enhed. De har gennemanalyseret det mistænkelige hvide pulver . spektroskopi, kulstofdatering, bakteriel efterforskning, det hele.. Det viser sig at det er helt almindelig mel.

J: Vent, sporet drejer til højere her. Det drejer ind i bækken! Nu er hundene ubrugelige! Jeg begynder at formode at vi har med en insider at gøre. Han kender til alle vores teknikker!

(Meget, meget senere) J: Det var svært at følge sporet. Utroligt svært. Manden er uberegnelig! Så var der også spørgsmålstegns-markeringer undervejs, sandsynligvis for at håne vores uvidenhed. Nu er vi kommet til en mærke hvor der står 'DSS', hvor D'en en fyldt op med en kunstbogstav 'D'. Vores teknikere kigger på databasen.

H: Hvad står 'DSS' for? D kunne være djævlen eller dæmon. S kunne stå for 'satan'. Men den anden S?

J: Jeg ved det ikke. Men af en eller anden grund er jeg blevet tørstig.

H: Jeg tror at vi har at gøre med en hensynsløs psykopat! Han leger med os som en kat leger med en mus. Jeg kan ikke lige det her.

J: Jeg kan heller ikke lide det. Det føles som ham fra Se7en. Vi skal sætte en stopper for det før nogen kommer til skade.

(Telefonen ringer)

H: Jackpot! De har fundet frem at bogstaven er købt af en hvis fru X, som bor i nærheden. De sender en enhed forbi for at udspørge hende. Vi prøver at følge sporet!

(Efter næste opkald) H: De er hos hende nu men hun siger at hun har tabt bogstaven og ikke kender til gerningsmanden.

J: Det tror jeg ikke på. Alt som er sket her er gennemtænkt og ondskabsfuld. Få hende til at tale! Om nødvendigt skal de waterboarde hende! Danmarks sikkerhed er på spil!

(Lidt senere) H: 'OH'? Hvad betyder det nu?

J: Ingen anelse. Jeg har lige snakket med hovedbureauet. Rygtet er at det drejer sig om et hashkartel...

H: Et hashkartel? Colombiansk? Mexikansk?

J: Nej, en løbeklub. Der hedder hash. Jeg har lige googlet det. Se for eksempel på nettet (http://onin.com/hazmat/).

H: Det kan ikke passe. Det eneste som vi med sikkerhed kan sige om vores psykopatiske gerningsmand er at han IKKE er en løber. Du har nok misforstået det.

(Ved Kridthøj Torv)

J: Der! En hel flok ikke løbere i løbetøj! Vel inklusive vores gerningsmænd! Lad os få fat i de svin!

H: Rolig nu! Pilen peger lige på dem. De har undveget os hele tiden og nu skulle de vise os præcist hvor de er henne. Jeg stoler ikke spor på det!

J: Hvad mener du?

H: Det er et fælde! Et baghold! Kan du ikke se det? De mennesker er farlige! Satanister! Tyve! Mafiosi! Psykopater! Kan du se deres ondskabsfulde ansigter? Vil du falde i deres hænder?

J: Nu at du siger det... Ved du hvad? Det er tæt på slutningen af vores vagt. Skal vi ikke tjekke om Donut Heaven har.... Sluk for den forbandede kamera!

There are no replies to this message