Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Jeg kan ikke lade være

Written by Yogi.

2018-06-13 22:20:18

Det er ikke et rerun, fordi det her ikke foregik. Ikke helt....

Voice-over: Velkommen til Politistationen Aarhus. i aften følger vi to politibetjente, Hansen (H) og Jensen (J), der har fået en melding om en mistænksom person på Jakob Naursvej. Personen smider angiveligt hvidt pulver ved husene og løb da klagende prøvede at snakke med ham.

H: Der er noget galt. Meget mistænkeligt at personen løb. Vi har en beskrivelse: Hun er ret sikker på at personen IKKE er en løber.

J: I mellemtiden har vi ringet til CSI enheden. De analyserer pulveret.

H: Vi skal nok snart få fat i mistænkte. Vi følger bare markeringerne.

(Senere). H: Vi har interviewet forskellige vidner som har set mistænkte. Nogen siger at han har et langt sort skæg og råbte 'Allahu Akbar'. Andre siger at han er skældte, tatoveret og grim. Men de er enige om et ting: han er IKKE en løber...

J: Se her. Sporet følger Oddervej opad fra den cirkel.

(Lidt senere) H: Det var et blindt spor. Vi prøve nedad Oddervej.

(Lidt senere endnu) H: Det var også en blind vej. Vi har at gøre med en udspekuleret gerningsmand! Der er tilsynelandende to mulige veje tilbage.

J: Vi går nu mere systematisk til værk. Vi tager hver vores vej og råber 'Markering' når vi ser en pulverplet.

Voice-over: Det viste sig at J's spor var det rigtige, men betjentene har spildt vigtig tid.

H: Det viser sig at mistænkte er snuere end vi regnede med. Vi søgte ind i krattet, men pulvermarkeringerne lå på modsatte side af vejen. Han spiller et leg med os, den nar!

J: Vi kalder efter biler for at søge efter ham! Så kan vi dække hele området!

(Lidt senere) H: Nej, han er kommet os i forkøbet igen! Han er drejet ind i skoven! Vores biler er ubrugelige! Nu står vi foran et valg: følger vi 'E' sporet eller 'C' sporet?

J: E står nok for 'easy' og 'C' for 'complicated'. Lad os følge E'eren.

H: Der er kommet tilbagemelding fra vores CSI-enhed. Det drejer sig om mel der kan spores tilbage til en gård vest for Thisted. Desværre er det generisk mel der bliver solgt i samtlige danske supermarkeder.

J: Vi har bedt om hunde til at følge sporet. Nu skal vi snart få fat i ham. Medmindre... Nej, sporet drejer ind i bækken! Nu er hundene ubrugelige! Jeg begynder at formode at vi har med en insider at gøre. Han kender til alle vores teknikker!

(Meget, meget senere) J: Det var svært at følge sporet. Utroligt svært. Manden er uberegnelig! Så var der også spørgsmålstegns-markeringer undervejs, sandsynligvis for at håne vores uvidenhed. Nu er vi kommet til en mærke hvor der står 'DSS', hvor D'en en fyldt op med en kunstbogstav 'D'. Vores teknikere kigger på databasen.

H: Jackpot! De har fundet frem at bogstaven er købt af en hvis Rikke Nielsen, som bor i nærheden. Vi sender en enhed forbi for at udspørge hende. Vi prøver at følge sporet!

(Lidt senere) J: 'OH'? Hvad betyder det nu?

H: (I telefonen) Fru Nielsen nægter at identificere gerningsmanden? Hun er klar håndlænger i den forbrydelse. Waterboard hende! Vi skal nakke det svin der leget med os! For f%/&&(!

J: Jeg har lige snakket med Jens. Rygtet er at det drejer sig om et hashkartel...

H: Ved du hvad? Det er æt på slutningen af vores vagt. Skal vi ikke tjekke om Donut Heaven har.... Sluk for den forbandede kamera!

There are 2 replies to this message