Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun 1716

Written by Yogi.

2018-04-28 10:20:33

Venue: Søndre Ringgade

Hares: Harpo (se https://www.deezer.com/en/track/6104225) og Soaked Arse

Pack: Ja

Konnichiwa!

Noget der kendetegner os som hashere er - bortset fra en forkærlighed for løb - en dyb interesse i Østasiatisk kultur. Både vores GM, Bear, og løbets vært, Soaked Arse, har tilbragt tid i Østasien. Soaked har også været ansat i a) Fukushima eller b) Fujitsu. For at kombinere et rerun med læring, har jeg inkluderet nogle spørgsmål om Østasiens sjoveste land.

Vi startede med ret mange hashere fra Søndre Ringgade. Man kunne tale om en a) tsunami b) tatami af hashere. Blandt dem var en forholdsvis ny hasher, Just Jens, som Porn Gangster tog med. I sted for gangster kan man også sige a) yamaha b) yakuza.

De tapre kriger som vi er, a) samurai b) shinkansen. tog vi afsted, og rigtige krigere råber a) banzai! b) bonzai! I begyndelsen af løbet var det lidt af et puslespil. Altså a) sudoku b) seppuku. Men så fandt vi sporet mod Tivoli Friheden.

Da vi var i skoven var der en dobbelt POT af Bear og Squarehead. Det så ud som a) judo b) sumo. Ved Tivoli forsøgte Pepper at løbe. Der blæste han sig selv op, det hedder a) kawasaki b) kamikaze c) karaoke. Bortset fra at det betyder guddommelig vind, hvis man slår sig selv ihjel hedder det a) harakiri b) haiku. Det var det sidste vi så til Pepper indtil ceremonien; der var mistanke om at han havde tilbragt tiden på Boulevard Cafeen.

I ceremonien var der noget med at Butt Lips og Massive Attack bruge de store pind, mens 2.8 skulle nøjes med en lille en. Når vi snakker om små pind, handler det så om a) mitsubishi eller b) mikado?

Til efterhash var der a) Nikka b) Nikkei whisky til rådighed men desværre ingen chicken a) suzuki b) sushi.

De rigtige svar: b,a,b,a,a,a,b,b,a,b,a,b

Hvis du har 13 eller flere svar rigtigt, så tillykke! Du er fejlfri som en Toyota fabrik. Du fortjener sake og teriyaki efter din sashimi og tempura.

Hvis du har 12 eller færre svar rigtigt, så fy! Du er en skændsel over for din mor og bringer vanære over adskillige generationer af din familie. Har du ikke for mange lillefingre?

There are no replies to this message