Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1705

Written by 2.8 Seconds.

2018-02-17 21:13:52

Dagens løb var præget af nye og forfriskende oplevelser. Harerne lagde ud med at forklare at mærkerne var lagt med inspiration efter DCH3 stil. Ikke Drinking Continuously som Yogi foreslog, men Washington DC H3. Mens harerne uddybede at sporene var lagt på relativt simpel vis med almindelige mærker, cirkler og nogle enkelte bogstaver var Soaked Arse travlt optaget i forsøget på at få resten af packet til at gramse på ham og hans blindeskrifts t-shirt. Han hørte derfor ikke at checkmarks var på 360 grader - med andre ord kunne man risikere at skulle løbe et par mærker tilbage for at finde den rigtige rute. Yogi derimod havde fanget fidusen, og kunne således redde packet fra en lang næse og løben frem og tilbage på samme strækning. Man er vel magister eller professor eller i hvert fald universitetsansat.

Afsted gik det i rimeligt tempo. Der gik dog ikke lang tid før det viste sig at de bedste løbere var harerne selv. Men Yogi og ET mandede sig op til at lede packet gennem dagens strabadser. Ikke overraskende forduftede Sweaty Balle og Sgt Pepper ud på en alternativ rute indeholdende 3 forskellige drink stops. De var ikke klar over det, men de snød i virkeligheden sig selv. På det autoriserede drink stop blev nemlig serveret shots af sismofytter, en mere eller mindre kendt type bolscher. Soaked Arse gjorde sig bemærket ved at påstå at sismofytter ikke fandtes under hans opvækst. Mærkeligt når de har ophav i Hinnerup. Det skyldes nok at han havde taget et styrt på vej til drinkstoppet. Sukkermåsen påstod hårdnakket at underlaget var ujævnt hvorimod øjenvidner hævder at han i virkeligheden faldt over sine egne ben. En skal at han ikke havde lavet hovedspring ved Sprogbadet i stedet. Så kunne han også have lånt Hitman meget gule badehætte.

Der forekom naturligvis en række af helt sædvanlige hændelser. Vores allesammens brandhaneminister Spiderman noterede sig mere end et par umarkerede brandhaner. Harerne kom med ualmindeligt dårlige undskyldninger herfor. Der blev uddelt en masse down downs, ikke mindst nogle helt uforskyldte af slagsen. MC Massive Attack var dog lovligt undskyldt. Hun er nemlig efter eget udsagn “ligesom dronningen” hvilket da også forklarer at hun var klædt i sort fra top til tå. Når nu der var hofsorg måtte dronningens look a like dele en down down med Prinsgemalens gamle drukmakker Squarehead.

And the rest, as they say, is history.

There is 1 direct reply to this message