Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun 1693

Written by Yogi.

2017-12-14 19:34:27

Venue: Chez ET

Hares: E.T. og Shakey Pussy

Mange har vist overvejet det. I en stor gruppe er der altid et par efternølere der trækker niveauet ned. Og hvor skønt ville det være at komme af med dem? For eksempel, hvor mange af jer har drømt om at komme af med Fyn?

I virksomheder findes det allerede. Det hedder downsizing. Man skærer de tabsgivende dele af virksomheden væk og fokuserer å sine kærnekompetencer. Men i hash kan alle være med og er det svært. Dog er der et hashløb om år hvor alle fjolser, fladpander og fundamentalister er taget af sted. Der kan vi løbe hash som det skal gøres.

Vi mødtes ved E.T. i Jeksen. Vi var til tide. Selvfølgelig. Vi var der, de bedste hashere i ÅH3, med kun en tanke i vores hoveder. Hvordan vinder jeg?

Men kunne mærke at det var et godt pack. Harerne (E.T. og Shakey Pussy) havde glemt at lægge en pil. En af harerne, E.T. gik frem for at lægge pilen og blev Frontrunning Bastard, og det var blevet annonceret på co-harens nummerplade (’FB’). Men i sted for at klynke om sokkeslag og massevis af downdowns, satte vi os i gang og tog af sted. Løbet løber jo ikke sig selv.

Jeg skal lave være med at beskrive vores heroiske indsats. Jeg nævner bare at, da Bear var frontrunning (efter et fishhook), drejede han ikke til højre, hvor drinkstoppet var, men til venstre. Sikke begejstring!

Ikke langt efter DS, i Jeksen Ådal, var der on home. Vi ved hvad det betyder: hver for sig og må den bedste løber vinde. Der var halvanden kilometer, og især Streaky, Harpo, og Wet Dreamer havde fart på. Jeg kunne ikke se hvem af de tre vandt, men tillykke! Jeg var selv på plads fire, lige før Viking Puker og Ballbreaker.

Efter en kort ceremoni havde vi sund med kød (pølse), fisk (sild), grøntsager (rødbeder), frugt (æblesnaps), og humlebaserede drikkevarer. En balanceret måltid til seriøse idrætsfolk!

There is 1 direct reply to this message