Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun Tour de Århus 2017

Written by Harpo Hash.

2017-10-17 15:25:50

Jamen altså, hvor skal man dog ende og begynde på sådan en lang dag. Jeg tror, jeg begynder med en tak til Ball Breaker, som ved 19.30 tiden sørgede for at jeg og en meget beruset og kærlig Viking Puker kom sikkert fra BlondD og ind i bus 2A. Tak for det. Det var så også nienhalv time og ca. en halvmarathon siden den første Arne blev indtaget. Dernæst vil jeg fremhæve ET, som havde valgt at have løb 69 netop i dag. Hvis nogen kan drikke en upsidedowndowndown, så er det ET, hun har i hvert fald øvelsen nu.

Alle jer, som var med, I ved hvad der skete. Og til resten, så kommer der en lille quiz. Her er de forskellige stop i tilfældig rækkefølge, Gæt selv hvor vi var

a. Stor ros til den flinke mand i rød T-shirt, som både ringede og kørte efter købmandsvikaren, så der kunne blive lukket op til de gode sager.

b. ’Her var vi også på pubcrawlen til Interscandi’. ’Nej, det var ikke her, det var oppe i spidsen på toppen af taget. Det er i øvrigt et hyggeligt sted, som godt kan bruges til fredagsøl til næste sommer Yogi. Tak til HashCash, som var sponsor her

c. ’Skal I ikke have noget mere øl? Vi skal have tømt den fustage’. Her så vi i øvrigt Bloody Rainman for første og sidste gang i dag.

d. Hareraiser havde ikke planlagt stop her. Og værten var da heller ikke med på touren, hverken før eller efter DS. Men han havde guiness

e. Belgiske øl på terrassen i solskinnet. Måske derfor Yogi var på vej ind til genboen? En hel stor kande vand blev også drukket.

f. Hvad får man, når der er DS i en port? Man får selvfølgelig portvin. Hvis man altså kunne finde ud af koden til porten.

g. Det her er en af de svære. Rygerbule på Frederiks Allé. Squarehead gav en Top Classic

h. Vin som sædvanlig. Denne gang en hvid. Den var garanteret blevet fundet under de arkæologiske udgravninger af køkkenet.

i. Ølbuffet og æbler direkte fra træet.

j. Her mødte vi Sweaty Balls igen, som nu havde overstået arbejdsdagen. Dejligt at vejret stadig var til at sidde ude, så vi kunne nyde en lakridspibe uden at skulle helt op under taget

k. Nogen ta’r det tungt, andre tarteletter. Tykke dyr og Righthanging specials, både med og uden chili.

On on Harpo

There are no replies to this message