Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1669 A, B, C, eller noget…

Written by Harpo Hash.

2017-07-26 14:42:38

Date: 18. juli 2017

Venue: P-pladsen i sydenden af Fløjstrup skov

Hares: Viking Puker & Ball Breaker

Kvalitet er nøgleordet for dette løb. Et kvalitetsløb i kvalitetsomgivelser. Med et kvalitetspack, kvalitetshares, kvalitetsDS og kvalitetsvejr. Så pyt med at den der badenymfe ikke rigtig kom frem. Kun lidt nede ved fødderne, mere om det senere.

Først skulle vi lige finde dertil. Massives GPS syntes, at vi skulle køre ind i skoven og så ad nogen skovveje. Det var vi lidt skeptiske over, kunne man virkelig finde en bilrute gennem skoven, som ikke var spærret af? Nej, det kunne man så ikke, så vi måtte stoppe ved en bom og gå resten af vejen. Skodtelefon. Men OK, det var måske også lidt svært – lå venue i midtbyen, et sted i West Virginia eller?

Løbet gik rundt og rundt i skoven, og vi var da heldigvis lige nok i packet til at kunne tjekke i alle retninger ved tjekmarks. Og fandt man ikke sporet, så var der mange steder med hindbær. Til sidst kom vi ned på stranden, hvor vi skålede med Samsø. Og så var der en, som fandt på, at vi kunne skrive 'Tillykke til Pushup med de 25 år' med det resterende mel nede i vandkanten. Så der blev skrevet og samlet sten. Og lige som billedet skulle tages (det kan stadig ses under pictures) – så kom bølgen, og nogen sprang for livet, og nogen fik våde sko. Så, jo ’det sker’, og det udløste klubbens formentlig første ’Trygfondsambassadør’ downdown. Streaky tog alle fishhookkene og rerun gik til

Harpo

Og så var der kvalitetsafterhash og juleøl

There are no replies to this message