Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Det er så yndigt at følges ad: Rerun 1667

Written by Butt Lips.

2017-07-22 08:34:02

Løb: 1667 Venue: Haslevangsvej 14c, Århus Hares: Harpo og Streaky Weather: nice Rerun: Butt Lips

"Det er så yndigt at følges ad" blev oplevet på dette løb, nogle kunne lidt det, andre valgte at bryde ud og være asociale. 18 hashere begav sig afsted. Det var yndigt i starten. Det var godt fart på feltet, hvor første viewstop var ved en æresport for "Bent og Pia". Det er civilenavne, så oversat til hash-sprog blev det til #head og Butt Lips. Takker i øvrigt for æresporten.

Videre det gik efter dette kærlighedsstop (#head har efter så mange år stadig uanede mængder kærlighed at dele ud af), hvor vi løb op ad bakke og ned ad bakke. Vi kom til et chicken-eagle split, som gik rundt om en sø. Pludselig lå drinkstop foran. Men men men, her stoppede det med at være yndigt at følges ad. Drinkstoppet lå på en lille ø i denne sø og eneste måde at blive våd indvendig var at blive våd udvendig. Gode råd var billige, for alle hashere skal da have drinkstop, så det var da bare at vade ud i vandet med eller uden sko på, og sige skål. Ut oplevede at der var nogle (flere), der ikke længere syntes at hashere var yndige at følges med. De gik deres vej og forblev tørre indvendig. Jep, du læste rigtigt. ut er stadig lidt i chok over at hashere (eller er de mon det??) så demonstrativt går væk fra et drinkstop. Ut vælger ikke at skrive navne ned her, da de involverede selv ved hvem de er. Hvis I er i tvivl, så gå efter dem, som er lige så tørre som Sahara.

Efter dette øhop drinkstop gik det næsten bare hjemad. Cirklen blev afholdt i bag"haven" og indeholdt sædvanlige: Fishhook, longtime (Xmas Virgin), Medieluder (#head), m.m.

"det kan siges med få ord" - hmm, hvad betyder det egentlig?? Da ut ikke ønskede at være MC, udnævnte jeg Hitman til MC. Han takkede med at udnævne mig til at skrive rerun. Da jeg er kvinde af mange ord, mente han det passede sig. Nu er det skrevet inden midnat, et par dage for sent. Det går nok, for det er "så yndigt at følges ad".

There are no replies to this message