Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Marketing

Written by Spiderman.

2017-06-30 11:47:54

Grundkursus i marketing

Grundkursus i marketing - Få alle begreber indenfor marketing på plads på en let forståelig måde.

Marketing for kvinder:

Du er til en fest. Du får øje på en lækker ung fyr. Du går hen til ham og siger "Jeg er temmelig god i sengen!". Det er Direct Marketing

Du er til en fest. Du får øje på en lækker ung fyr. Du spørger om du kan få hans mobilnummer. Den næste dag ringer du ham op og siger "Jeg er temmelig god i sengen!". Det er Tele Marketing.

Du er med nogle veninder til en fest. Du får øje på en lækker ung fyr.
En af dine veninder går hen til ham og siger "Hende, der står derhenne er temmelig god i sengen!". Det er Reklame.

Du er til en fest. Du får øje på en lækker ung fyr. Du går hen til ham og opfrisker hans hukommelse "Kan du huske vores date for 2 uger siden og hvor god jeg var i sengen?". Det er Customer Relationship Management (CRM).

Du er til en fest. Du får øje på en lækker ung fyr. Du går hen til ham og siger "Jeg er temmelig god i sengen!". Derefter knapper du din bluse op og viser dine bryster. Det er Merchandising.

Du er til en fest. Du får øje på en lækker ung fyr. Du går hen til ham og fortæller hvor smagfuldt han er klædt og hvor godt han dufter. Så tænder du hans cigaret og skænker et glas vin for ham og siger "Jeg er temmelig god i sengen!" Det er PR (Public Relation).

Marketing for mænd:

Du er til en fest. Du får øje på en lækker ung pige. Du går hen til hende og siger "Jeg er temmelig god i sengen og desuden kan jeg hele natten uden pauser!"

Det er i strid med god markedsføring samt yderst vildledende for forbrugeren, og det er forbudt ifølge Markedsføringsloven.

There is 1 direct reply to this message