Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Kæmpe St. Hans bål på Edelhøj

Written by Bear.

2017-06-13 17:36:52

Uploaded image

I år falder st. Hans på en fredag, så vi kan rigtig holde traditionen i hævd, når vi sender heksene til Bloksberg og fester til den lyse morgen!

Øl er vigtigt her i sommervarmen, og der går rygter om, at mindst tre ølbryggere er i gang med at brygge st. Hans bryg efter hver deres smag. Så det bliver spændende at smage og sammenligne. Og det ville jo være sjovt om vi kunne drikke det hele.

Jeg sørger for rigeligt med lange tykke tarme fyldt med kød fra de firbenede og noget at dyppe dem i. Hvis jeg kender min heks rigtigt, er det for usundt for hende, så der bliver sikkert også serveret et eller andet vegetabilsk, så hun ankommer til Bloksberg i fin form.

Grillen tænder jeg d. 23. juni kl. 19, så vi kan æde som en anden pølsetysker, inden bålet tændes ved solnedgang til lyden af midsommerviserne, der gjalder over mark og eng samt en nedpløjet gravhøj i det fjerne. Mere romantisk bliver det ikke, så det er ærgerligt at heksene tager kosten en efter en! – Men efter et par øller mere og lidt tusmørke indser vi, at der ikke er noget skønnere end romantik mellem gamle mænd……………… Vi begynder at skamrose hinanden, holder om hinanden for at holde balancen og går sammen om bag busken når vi skal tisse!

On-on/Bear

There are 2 replies to this message