Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun til løp nummer ett tusen seks hundre og femtien

Written by 2.8 Seconds.

2017-03-28 23:09:12

Rerun: #1651

Date: 28-03-2017

Venue: Aldersrovej 27b (new venue!)

Hares: Apple Jack & Superchecker

-

Jeg fik ikke MC's noter fra løbet, så følgende er baseret udelukkende på min hukommelse af, hvad som hændte på aftenens løb:

Ã?n var gammel, én var jomfru og én var blød

Harerne på løbet var Apple Jack og Superchecker, hvoraf sidstnævnte muligvis var virgin hare - men for historiens skyld kan vi jo sige, at det var han. Under alle omstændigheder blev packet budt indenfor i Supercheckers new venue. Allerede få sekunder efter MC meldte, at løbet var startet, begik den mere rutinerede af de to harer sin første fejl; han klarede at optræde som front running hare allerede inden vi havde fundet den pil, der markerede starten på løbet. Sporet førte os først vestpå, siden nordpå i en fin lille bue udenom Aldersrovej 27b. Senere bød harerne både på umarkerede brandhaner, shiggy trail, op til fire fish hooks, røverhistorier (om at man ikke kunne være front running hare på et chicken/eagle split - vrøvl!) og ikke mindst en lille pelsklædt co-hare, som ganske vist var lidt mindre, brunere og med en finere hale end de officielle harer. Den lækre lille sag lå i front hele vejen rundt på resten af løbet.

Lige børn leger bedst, men de skæve er mere funky

Udover haren mødte vi også en bjørn, som kaldte på sine brødre, Bear og Yogi. Der blev stillet op til familiefoto, som muligvis bliver delt her på siden. Dette skete efter begge bjørne var slentret ind i aftenens første fish hook (som undertegnede også måtte tage del i, og det er ærligt sagt ikke noget, man ser hver dag), som befandt sig for enden af tyrens røvhul, som Righthanging så poetisk kunne udtrykke det. For de, der ikke ved hvad denne betegnelse dækker over, kan jeg oplyse at det er et ti meter langt rør, som man kan kravle igennem for at komme igennem en bunke jord. Jow jow, nogen ville måske vælge at gå over en sådan bunke jord, men de af os, der var på fish hook lod sig ikke skræmme af den smule mudder, der kunne findes inde i tunnelen - så vi kravlede naturligvis igennem. På samme sted kunne barnlige sjæle udfolde sig med de aktiviteter, som den lokale legeplads bød på, herunder en Spiderman i eget net.

"LIGE i ramsløgene!"

Sporet tog os lidt længere nordpå og så - ikke overraskende - østpå til den famøse Riis skov. Her blev vi mødt af det overvældende smukke naturfænomen Allium Ursinum, eller på godt jysk: ramsløg. Hele skovbunden var dækket af denne velduftende og højtelskede plante, og der gik da heller ikke mange sekunder inden samtlige hashere var i gang med at fylde lommerne med lækkerier fra Vorherres køkkenhave. Sporet snoede sig langs de mange stier i skoven, og da også off-pist et par gange. Eller som Streaky med en lidt for frisk attitude bemærkede: "Lige i ramsløgene!" (av)..

Gode, gamle Hash Hill

Der var ikke nogen, der havde set forudset dette plottwist, men ikke desto mindre befandt vi os inden længe - og efter et chicken/eagle split - på Hash Hill, i akademiske kredse kendt som Nullam Collem. Her kunne man få Gammel Dansk med chili (jeg drak mindst fem!), og med en brændende solnedgang i baggrunden førte song master Soaked Arse an med et mere eller mindre uautoriseret sing stop til tonerne af "I fucked a dead whore by the road side". Til stor foragt for et ungt forbipasserende par, i øvrigt. De dristede sig til at kaste med brosten, sådan nogle autonome typer!

Strip i cirklen

Herefter gik turen mere eller mindre lige hjem til Trøjborg, hvor cirklen blev indledt af, at Hitman præsenterede en ny Book, som R.A. Spiderman måtte holificere inden den gik cirklen rundt med det resultat, at siderne nu klistrer en smule... Der blev naturligvis uddelt down-downs til ALLE, og der var ikke én eneste, der blev overset eller så sig nødsaget til at nominere sig selv. Down-downs var blandt andet: new shoes til Righthanging, fish hookers til de fleste, en masse twins, harerne, re-run writer, overdragelse af flest-løb-i-træk-trøjen og naturligvis Spiderskats sædvanlige 4-5 tilføjelser. Som afslutning smed Bear alt tøjet til stor jubel fra Superchecker roomier, der både fnisede og piftede inde fra køkkenvinduet.

Norske specialiteter

After-hashet bestod af lækre, hjemmebagte boller med myseost samt fårikål og hval-bøffer. Det var mam!

Så har jeg kun tilbage at tilføje, at dette uden tvivl var årets hidtil bedste sommertids-løb! Tak for det!

-

Haters will say it's fake news.

I say: Grab 'em by the pussy!

There are 3 replies to this message