Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun - 1646

Written by Bloody Rainman.

2017-03-01 13:45:35

Mange udklædte mennesker var friske på at løbe rundt i Ã?rhus C. Hares: SB og 2,8 Gæster: 4 styks fra Fyn Drinkstop: Bodegaen + den grønlandske ambassade

Men vigtigste af alt - der var ingen kat i tønden og hvor skal man så slå på tønden for at blive konge og dronning

Her hvad TV2 siger:)

Et slag på midten Dit slag får større effekt, når du rammer på midten af tønden. Den bevæger sig ikke så meget, fordi vi kommer tættere på tøndens tyngdepunkt (tyngdepunktet er i bunden, når der er fyldt noget i tønden, red.). Energien fra slaget bliver bedre overført, når du rammer tønden på midten i forhold til at ramme den på den øverste del.

Et slag på bunden For at have størst chance for at smadre tønden, skal du slå på den nederste tredjedel.

Tøndens tyngdecentrum er i bunden, - og det bliver forstærket af, at den typisk er fyldt med appelsiner og slik, der vejer til. Det betyder, at slaget har sværere ved at flytte tønden.

  • Derfor går energien fra slaget ind i tøndens struktur, og så begynder vi at ødelægge den

  • Hvis energien ikke overfører sig som en bevægelse i tønden, så skal tønden tage slaget og energien ind i dens struktur. Dermed bliver det de enkelte elementer â?? brædder, søm og lim, der skal bære den deformation, og så kan det være, at tønden bliver overbelastet og går i stykker.

Joker-metoden Mens hovedteorien er, at du skal slå på den nederste tredjedel, er der dog også en joker-metode. Den går ud på, at du går direkte efter den nederste metalring, der holder sammen på tønden.

  • Hvis tønden vender sådan, at jeg kan ramme metalremmen der, hvor den er sat sammen, så vil jeg gå efter at ramme den. På den måde forsøger jeg at ødelægge delene i stedet for brædderne. Hvis slaget ødelægger remmen der, hvor den er sat sammen, vil tønden åbne sig som en pose, hvor bunden går ud af

  • Vender tønden ikke sådan, at jeg kan ramme metalringen, hvor den er låst, vil jeg gå efter den mere klassiske metode, hvor jeg sigter efter den nederste tredjedel, siger han og peger på, at det også er yderst relevant, hvordan man svinger fastelavnskøllen.

Sådan skal du svinge køllen Det anbefales, at du svinger fastelavnskøllen i en ret vinkel.

on on

There is 1 direct reply to this message