Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun: 1642

Written by Soaked Arse.

2017-01-29 14:57:11

Rerun: 1642 Venue: Skelagervej 584 Hares: Hitman & Spiderman

Det var lørdag, der var sol og det var sommer â?? næsten da. Bortset fra temperaturen var det faktisk sommeragtigt. Solskin, kolde og sjove øl og alt muligt. Jeg havde været lidt i byen dagen før (det var jo fredag), så jeg fik en dejlig sovetur i bussen på vej til Skejby.

Vi startede ca. 10 minutter over klokken fjorten, da vi skulle vente på Spicy, som havde valgt at komme for sent til hash. Fik han egentlig for det i cirklen??? Han blev til gengæld belønnet med et MC job. Nemlig ja!

Turen gik lidt rundt omkring. Vi kom nedad mod psykiatrisk hospital, men hares valgte i sidste øjeblik i stedet for at dreje til venstre, så vi ramte Beefeater baren i stedet for den lukkede. Det var egentlig et ok valg. Jeg ved ikke hvad øl koster på den lukkede afdeling i Risskov, men på Beefeater var de gratis. Tak til Sweaty Balls for det! Så gik turen videre rundt omkring i nabolaget. Lidt senere kom vi løbende igennem Næringen i Skejby hvor Peter Pan (min søster) er flyttet ind for nylig. Jeg TÃ?NKTE derfor (bare rolig â?? jeg har fået DD for det), at jeg lige kunne ringe på og få udleveret et par øl til den videre tur, men hun var simpelthen ikke hjemme! Eller hun åbnede i hvert fald ikke. Der røg den fødselsdagsgave, søster. Surt show.

Men heldigvis umiddelbart efter fandt vi endnu en bar, hvor jeg fik lov at betale min gæld til Sweaty Balls tilbage. Det gjorde jeg ved at give Harpo Hash og Streaky en øl hver. Efter længere tids diskussion og dybe overvejelser fandt Streaky nemlig ud ad at hun godt kunne drikke en hel 33 cl pilsner selv. Godt klaret! Om 2 uger skal hun gøre det hver dag flere gange en hel uge i træk. I Ã?strig. Og jeg har fået en sjov opgave af Bianca (aka Horny Again) og Jens (aka The Worm): Jeg skal undervise Emilie på 16 i afterski. Jeg tror det bliver et fedt job! Jeg skal jo selv have en bette en samtidig :-) Nemlig ja :-)

Løbet forsatte så også efter vores andet barstop, og vi nåede til sidst tilbage til Skelagervej (heldigt nok). Jeg nåede 8,74 km. Sreaky og Harpo nåede begge ud over de 9 km â?? hvad har de lige lavet der?

MC BLAB aka Spicy styrede derefter ceremonien med blød hånd. Jeg fik i hvert fald min del - så rigeligt. Og jeg har vist også glemt at betale for det. Hvad skylder jeg, Hitman? Vi havde også en ny gammel hasher med: Superchecker. Han skal læse i Ã?rhus et halvt års tid og er flyttet ind i et multinationalt hus med 7 andre, hvor der også er piger. Dikkedik, siger jeg bare. Du giver den bare gas, Sebastian :) Efter ceremonien var slut, var der Chili kong Hitman med øl til. En dejlig blanding. Så fik folk nok og gik hjem.

Men det gjorde jeg ikke. For Hitman havde fundet whisky-flaskerne frem. Og selvom Spiderman skulle arbejde søndag, kunne han heller ikke bare tage hjem, når nu propperne var proppet af. Hitman havde også en spændende lille boks med 8 forskellige små sjove whiskies som vi legede lidt med. Det smagte gooooooooodt :-) Men efter en 10-12 timer fik Spidermanden alligevel nok og bestilte en taxi eller måske en taxa til os. Den kørte direkte på Boulevard Cafeen. Det smagte også gooooooodt! Jeg glemte i øvrigt også min telefon hos Hitmanden. Den henter jeg nu (- jeg skulle skrive rerun først. Det var en del af aftalen).

ON ON Lord Soaked Arse

There are 3 replies to this message