Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1630

Written by Harpo Hash.

2016-11-20 22:04:03

Date: November 12th 2016

Venue: Massive Mansion

Faktisk talt, så begyndte lørdagens løb allerede om fredagen kl. ca. 22.31.35. Der scorede Christian Eriksen nemlig til 4-1 mod Kasakhstan, og således måtte Pepper se sin gevinst fordufte. Ingen havde tippet 4-1, så derfor sad vi så der hos Soaked med en stak 10-kroner i overskud. Hvis vi lod dem ligge, så ville Soaked jo bare bruge dem på whisky og frække damer, så derfor vedtog vi at donere dem til værdigt trængende, nemlig til et ekstra drinkstop! Så der har vi forklaringen på at tilfældige forbipasserende kunne se Massive Attack stå i Mindeparken og hælde pebermyntelikør op. Det smagte nu egentlig ret godt.

Det var nødvendigt med hele 4 harer i dag. De sædvanlige 2 havde fået hjælp af Salmonella og High Fly, som var kommet helt fra Hannover for at lægge løb. Jeg ved ikke, om det var derfor, men det blev et ret langt løb. Direkte ned til højen ved travbanen. Det var godt nok et tidligt DS. Men nej, snydt. DS kom først som nævnt i Mindeparken. Og så skulle vi både ned til vandet og ud langs stranden og gennem mere skov før DS2 på den anden traditionelle høj inde i Kirkeskoven. Skulle vi så hjem? Ja, men først efter en omvej om blandt andet Kridthøj torv.

Uddelte Hitman så sjove downdowns? Det var vist ret traditionelt. Et par BLABs, en POT, en stumble, en hel masse fishhooks. Og så en kombineret HareStupidity til Late Comer for at guide MC udenom en grøft, Salmonella for at løbe i sin egen fishhook (twice), High Fly for flere T-words i samme sætning og Massive for at forurene Mindeparken med pebermyntelikør. Og så overtog Viking Puker MostRunsInARow-T-shirten.

Og så var der ellers tyske grillpølser i massevis. Og mange slags. Og Hannoverøl. Og flere øl. Og ost.

En afsluttende tak til Spiderman for at holde hånden nede. Det er nu rarere at drikke sin øl i ro og mag inde ved pejsen i stedet for ude i kulden

On on Harpo

There are no replies to this message