Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1623

Written by Yogi.

2016-10-02 20:16:29

Venue: F. Vestergaardsgade 28 Hares: Blond D og Righthanging

Ved et ondskabsfuldt tilfælde fik jeg tildelt dette rerun. MC'en afslørede at hr. Balls burde have fået opgaven, men ved ceremoniens start befandt han sig på et værtshus.

Det pudsige er at jeg overvejede lørdag morgen at skrive et rerun før løbet var startet. Det gjorde jeg ikke, fordi det er en lose-lose situation: hvis jeg har ret, får jeg downdowns for double hashing, hvis jeg tager fejl for stupidity (udover de andre downdowns som kommer med sådan en fejlspring).

Det er svært at spå, især om fremtiden (citat af Yogi Berra). Men i hash kan man tit basere sig på fortiden. Jeg ville have skrevet det her:

  • Hares: Blond D og Righthanging. Sandheden: Det var rigtigt! En fuldtræffer!

  • Løbet ville blive langt. Det ville først gå gennem stadionskoven, forbi Frederikshøj, tilbage langs kysten og gennem havneområdet. Løbet sidste DS ville ligge på Bulle.

Sandheden: løbet gik først forbi en ny skole og Bulle (uden DS), før vi løb gennem stationskoven. Så tangkrogen, havneområdet med et DS tæt på Dokk1 (vi fik set en del steder hvor man har brugt vores skattepenge). Så tilbage via Bulle, hvor nogle tog et uofficielt DS.

  • Dowdowns: POT for Bear, S. Balls og S-Head. Fishhooks: VIP, Streaky, Harpo, Streaky, måske undertegnde, og Gåsen, AJ. Rebound: Spiderman. Ingen hashgear: Yogi. BLAB: Shakey og dem fra vestegnen. Sandheden: totalt forkert. Fra de ovennævnte var kun VIP, SB, Shakey, AJ og MG til stede. Derfor skulle Blond D tage POT tjenesten, og det gjorde hun ved samtlige lokummer og andre egnede steder undervejs. Der var en front running hare (svært at forudsige) Jeg fik ingen downdown for no hashgear: jeg fik til gengæld en for MC 7/3; det er stadigvæk et mysterium. Og Shakey var ikke BLAB!

  • MC: ingen bud. Sandheden: AJ var MC. Eller MG? Det var ikke helt klart.

  • Næste løb bliver løb nr 1624. Sandheden: det får vi at se på lørdag.

There is 1 direct reply to this message