Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1622

Written by Mother Goose.

2016-09-25 20:01:31

Lørdag d. 24.09.2016

Venue: Haslevangsvej 14C

Harer: Streaky og Harpo Hash

Efter en hård uge med svære beslutninger, en weekend der startede med ekstrem hård træning sammen med Sweaty Balls og AJ og endelig en yderst krævende arbejdslørdags formiddag i â??bofællesskabetâ?? - hvad kan man så ønske sig mere end - godt selskab - strålende solskin og et â??afslappendeâ?? løb? Det var i hvert fald lige netop det, vi fik, da AJ og undertegnede troppede op hos Harpo og Streaky lørdag eftermiddag i rigtig god tid til kl. 14. Efter at have besigtiget det der engang var en hyggelig og diskret have indefra og AJ havde drukket den første øl (på dette løb) drog vi af sted efter først at have udpeget en lidt forsinket og meget tømmermænds ramt BearBarbie til MC. Og rask det gik rundt om huset for straks at stoppe op til et VS, hor vi kunne se på den før omtalte have udefra. Nu glæder vi os bare til næste løb fra dette venue, så vi kan se den nyetablerede have.

Løbet som sådant var meget traditionelt. Rundt - hen - op og ned bl.a igennem nogle kolonihaver. Også meget traditionelt fandt Sgt. Pepper et parrallet (?) spor meget tidligt på ruten, og han stødte først på resten af packet igen, da vi var klar til at forlade det første drinkstop. Stakkels ham!

Og ja â?? jeg skrev det første drink stop for der var nemlig endnu et. Et GT stop hos BB og VIP, som ikke mente forsyningerne kunne holde helt til næste års Tour de Ã?rhus. Det var vi glade for.

Og så pludselig inden vi rigtig var kommet i gang var vi tilbage ved udgangspunktet og de sidste BLABâ??s dukkede op â?? nemlig Hitman (som pga sin snart høje alder!!! ikke kan holde til at komme til løb mere) og 2.8.

Snart var vi i gang med ceremonien, hvor jeg havde håbet på at genfinde min 400 løbs kasket, som er forsvundet et eller andet sted på Tour de Ã?rhus (efter Soaked kan jeg se på et billede på AH3) :-( men nej - i stedet fik jeg et langt kys af Bear - hmmm jeg ville nu hellere have haft min kasket ;-)- fordi vi undervejs på løbet begge havde identificeret et træ, vi engang har stået i læ under. Ja der skal ikke meget til. Derudover delte vores MC rundhåndet ud af de sædvanlige downdowns bl.a fishhugs, t-words, POT, mm alt sammen mere eller mindre retfærdigt. Med på løbet var også en â??long time no seeâ??, da Horny dukkede op og tørst konstaterede, at der ikke er sket meget nyt i AH3 i de 10 år han ikke har været med.

Spiderman fik selvfølgelig også de obligatoriske 2 min. til at snakke om mel eller ikke mel på brandhaner efter han på behørig vis var blevet â??slåetâ?? til Lord af GM.

Efter cirklen blev vi inviteret indenfor til dejlig spaghetti og kødsovs, som nogen af os godt kunne huske vi havde smagt før :-) Som det sidste vigtige den eftermiddag skulle vi sige farvel til BearBarbier. Hun emigrerer til England og til kærligheden. Held og lykke â?? vi glæder os til du kommer hjem på besøg. ON ON Mother Goose

There are no replies to this message