Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1618

Written by Hitman.

2016-08-31 16:27:13

Rerun: #1618
Date: GM's 47th birthday
Venue: Wilstersgade 33
Hares: Charlie Brown and Soaked Arse

Rigtig mange var mødt op til dette års festugeløb. Selv Soaked Arse havde taget den lange vej fra hans eksil i udkantssverige til hovedlandet for at sprede mel i midtbyen. En virgin var også mødt op, og trods hans insisteren på at kalde Bear for 'onkel', var han tydeligvis medbragt af Porngangster.

Det tog lidt tid at få gang i packet, men så gik det eller over stok og sten og broen over jernbanen. Ved ride-/musik-huset var første stop, hvor dagens fødselar gav en omgang fadøl. Ikke nogen dårlig start. Her blev også sunget fødselsdagssang.

Harerne syntes åbenbart at de ældre beboere i Ã?rhus også skulle have noget ud at festugen, så næste stop var ved ældrecentret (?) i Grønnegade. Her var Cognaq og Jägermeister. Her blev "Oh sir Jasper" afsunget - eller "Oh Sir Kasper", som Dancing Queen valgte at synge. Hvem er denne Kasper? Hymnen blev også sunget og ALLE tog deres headgear af.

Teltet hos Anders skal jo også have et festugebesøg. Her fandt vi både Fat Lady, John Mogensen og kolde 16'ere.

Som et nyt indslag skulle vi forbi Ã?rhus Street Food som er smagfuldt (ha, ha, sjov) indrettet i en gammel bus-garage ved rutebilstationen. Her gav Mother Goose en omgang på klubbens regning (tror jeg).

Endelig er det jo næsten obligatorisk at vi synger omkring højen foran Banegården. Igen blev hymnen afsynget, og igen tog næsten alle deres headgear af. Det var sidste indslag inden vi igen satte næsen i retning med Wilstersgade.

Cirklen blev forsøgt styret at Shakey, og vil mest blive husket for at GM blev fejret med en oste-kage.

On On - Hitman

PS: Vi kom forbi en hemmelig klub.

There are no replies to this message