Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Bedre sent end aldrig

Written by Harpo Hash.

2016-05-26 08:35:28

Arhhh, sommer! De lune lyse aftener. Blomster og træer springer ud. Fuglene pipper. Hashløb om tirsdagen. Unge piger i korte kjoler. Kolde øl og kølig rosé på terrassen. Bear og Squarehed nøgne på stranden. Vinterjakken smides til vask. Hov, hvad var det nede i bunden af inderlommen? Et lille krøllet papir med nogen skriblerier på. Det ligner et MC-papir. Bum bum, det er jo nok fordi jeg skulle skrive et rerun. OK så, godt at man kan støtte sig til http://ah3.dk/showrun.php?run=1582, så her kommer det:

Rerun 1582

Lørdag den 30/1 2016 fra Wilstersgade 33

Det var en velkendt tur mod syd gennem Frederiksbjerg Vest, Langenæs, Marselisborg hospital og Kongsvang. På vej ud af villaerne og ind i skoven kom dagens første stop. Ved den røde port fik vi et historisk foredrag om, at det tidligere var et sted man tog sin elskede med hen. Så derfor var der â??gratisâ?? hashsex her i dag. En tur gennem forhindringsbanen, og så var der DS. Nøddesnaps var det vist. Og naturligvis havde hares lagt hjemturen forbi Bulle, så der måtte et DS mere til â?? autoriseret eller ej. En MC, som muligvis var Viking Puker uddelte down downs:

BLAB: Mother Goose, Apple Jack og Yogi

Hares: Charlie Brown og Righthanging

RA: BlondD

Love time: Happy Hour, Charlie Brown og Smoking Sly. Det lyder jo spændende, jvf. tidligere i rerun, men det kan også godt være at der skulle have stået â??long timeâ??, og så er det knap så spændende

Pimp: Charlie Brown

Hill Climber: Mother Goose og Apple Jack. Nå ja, de var vel lige kommet hjem fra Kili

Spiderman wannabe: Streaky

Spidermanager: Yogi. Ja, det synes jeg altså at der står!

Fishhooks: Happy Hour, Viking Puker, Massive Attack

Phone on the hash: Charlie Brown

Missing fishhook: Premature Blab

Rerun Harpo

(Og så må der jo da mangle mindst én POT)

There are no replies to this message