Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 3497.

First message in the thread is 3497.

Rerun # 1601

Written by Viking Puker.

2016-05-23 20:15:43

Rerun #1601

Date: 17-05-2016

Hares: Spicy & Apple Jack

Venue: Kolonihaven, Ã?brinken

Endnu engang var harene først på banen i sidste øjeblik. Og selvom der endnu ikke er gået en uge, så begynder det at knibe med hukommelsen om hvad der skete. Måske en forsinket eftervirkning efter Pinseløbet.

Det blev Streaky der fik lov til at styre begivenhederne og det gjorde så godt at der ikke skete noget jeg kan huske under løbet. Måske fordi jeg, i stil med mange andre, havde en tendens til at overse mærker. Det var således lidt af et under at det blev til et drinkstop fordi der var ikke mange der kunne få øje på det.

I cirklen blev der delt DD ud til højre og venstre (og hvis jeg kunne læse hvad Streaky havde skrevet, så ville jeg kunne have gentaget noget af det her). Men hen mod slutningen så spørger den gode MC om der er flere-der-har-mere. Hvorefter Yogi, BallBreaker og Harpo straks markerer. Det er jo en rookie mistake, så ved MC jo med samme at rerun writer ikke udpeget. Per standard og god cirkel tardition, så skal MC udpege en af dem der har markeret til at være rerun writer. Jeg ved ikke hvad der gik galt når jeg sidder her og skriver rerun.

/Viking Puker

There are no replies to this message