Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is the first messsage in a new thread.

Rerun #1597

Written by Viking Puker.

2016-05-23 20:14:26

Rerun #1597

Date: 10-05-2016

Hares: Ball Breaker & BlondD

Venue: Start ved Grundfoss kollegiet Ã?rhus Ã?, slut ved Sverigesvej 2

Det var mere eller mindre i sidste øjeblik at der kom harer på løbet, så når harene er så udspekulerede, er det måske forventeligt at det meste af packet ikke kunne finde ud af hvor de skulle starte. Men lidt forsinket var vi alle samlet ved Grundfos kollegiet i smukt forårsvejr med udsigt til Ã?rhusâ?? største byggeplads, nemlig Ã?rhus Ã?.

Porngangster blev udpeget til MC fordi han havde færrest sko på! Han fik sat os i gang og så var vi på rundtur blandt nye bygninger, murbrokker, halvt færdige kanaler og andre mennesker som også var ude at kigge på byggepladsen.

Under løbet skete der vist ikke så meget. Der var nogle fish-hooks (hvoraf nogen var gemt så godt at ingen opdagede dem), rundtur på havnen og i Riis Skov og for dem der blev â?vækâ? blev det også til en tur på Cirkuskroen. Cirklen blev holdt på den gamle plads for Havnens Perle. Det tog dog noget tid inden alle var kommet fra OH til cirklen, fordi der måtte ydes akut hjælp til en om-dejset kvinde. Men da ambulancen havde været der kunne de sidste også komme frem til cirklen, hvor Porngangster viste sine mørke sider. Han hævnede sig på den helt uskyldige MC-udpeger og gjorde en sagesløs til Rerun writer.

Derudover var der DD til Streaky (for at se hvide totter mellem benene på folk), Ball Breaker/BolndD (Hares), Spicy (RA), Bear/Porngangster/Righthanging/AJ/BlondD (BLAB), Bear/Righthanging (Off trail på Cirkuskroen) og en masse for Fish-Hooks. Resten kan jeg ikke huske og ej heller dechifrere ud af listen.

/Viking Puker

There are no replies to this message