Æblet og Gåsen

Latest Picture

Latest Picture

Shouts | All >>

Updating...

Shout

This is a reply to message 3481.

First message in the thread is 3441.

AGPU indkaldelse

Written by Soaked Arse.

2016-04-29 13:25:54

Hvad snakker han om??

Det er vist ikke helt klart for alle, hvorfor jeg spurgte, om vi havde dokumentationen i orden m.h.t. at være en forening. Sagen er den, at jeg jo har været involveret kraftigt i at finde venue til vores to seneste større arrangementer i Ã?h3, og i den forbindelse har vi bl.a. været i kontakt med Ã?rhus Kommune for at høre om der f.eks. var nogle skoler eller andre offentlige bygninger, vi kunne gøre brug af.

I den forbindelse fik vi i forbindelse med DNH fat i en fyr, der så skulle lave nogle praktiske ting, for at vi kunne få adgang til disse faciliteter. Vi skulle altså registreres som forening hos dem.

Tidligere har også andre â?? Apple Jack tror jeg - været i kontakt med dem med samme formål. Vi har imidlertid aldrig fået det gennemført â?? altså fået ham kalorius til at ordne det.

Nu ser det ikke ud til vi får brug for det i forbindelse med Interscandi næste år, men en anden gang vil det være en lettelse, hvis det var på plads. Hovedårsagen til, at vi overhovedet indførte alle vores vedtægter var â?? så vidt jeg husker â?? netop at få nem og billig adgang til sådanne steder.

Så min pointe er: Hvorfor kun gøre arbejdet halvt færdigt, når vi intet får ud af det udover en ekstra spændetrøje til AGPU ? Det var egentlig ikke ment som et indlæg til AGPU â?? jeg synes bare det er noget den nye committee med fordel kunne kigge på.

Og det er i øvrigt korrekt, at vi sagtens kan kalde os en forening uden kommunens velsignelse. Det er bare ligegyldigt i denne sammenhæng. Og vi kan i øvrigt desværre heller ikke umiddelbar blive momsfritaget, som vi undersøgte i forbindelse med Interscandi.

Nu har jeg som sagt bøvlet rigtigt meget med at finde steder til de to arrangementer, og jeg ønsker ikke for de næste, der skal gøre det, at det bliver ligeså besværligt, så en blåstempling fra kommunen ville helt klart være en hjælp og give os nogle flere billige muligheder.

(Hvorfor er dette indlæg så smidt ind under AGPU-tråden, hvis jeg ikke mener det skal diskuteres der? Fordi jeg kan! ï?) Ses i aften på et eller andet tidspunkt

ON ON Soaked Arse

There are 2 replies to this message